win z dysku na dysk?"

jezel zrobie obraz partycji na której jest win xp pro sp2 nagram na płyte i ten obraz wrzuce na nowy bez systemu dysk to będzie na nim mój win :?:

Odpowiedzi: 4

Nie ma znaczenia czy Paragon, czy Ghost, czy inny Acronis – óznicem oga występować zaleźnie od wersji i mozliwości obsługi dysków np. SATA – te programy właśnei takim celom słuźą.
Tworzysz obraz i go "przenosisz".
Tak stanwoi teoria w praktyce moźe być juź róznie, bowiem czasem partycja po wgraniu obrazu "zapomni" się ustawić jako aktywna, obraz jest z błędem itp.,ale nie zmienai to faktu, źe zrzucony obraz da się przenieść na inny dysk.
Rebe
Dodano
16.09.2005 09:15:56
mam program paragon
rytur
Dodano
16.09.2005 08:57:42
rytur:
jezel zrobie obraz partycji na której jest win xp pro sp2 nagram na płyte i ten obraz wrzuce na nowy bez systemu dysk to będzie na nim mój win :?:

A czym mialbys robic ten obraz ?
maq123
Dodano
15.09.2005 20:03:46
rytur:

Przechodził przez forum jakiś Gość i poprosił bym Cię uświadomił, źe niezaleźnie co z tym Windowsem byś nie robił to on Twój nie będzie – zawsze pozostanie Microsoftu.
Rebe
Dodano
15.09.2005 20:01:05
rytur
Dodano:
13.09.2005 08:39:46
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1