Win XP Problem.
Skanowałem system programem Norton WinDoctor i wyskoczył mi błąd którego nie moźe naprawić.Powiedzcie mi co to jest.Z góry bardzo dziękuję.
Missing File:"C:Program FilesCommon FilesInsallShieldProfessionalRun Time90Intel32DotNetInstaller.exe"
"C:Program FilesCommon FilesInsallShieldProfessionalRun Time90Intel32DotNetInstaller.exe" cannot acces a necessary file,"mscoree.dll."
Missing File:"C:Program FilesCommon FilesInsallShieldProfessionalRun Time90Intel32DotNetInstaller.exe"
"C:Program FilesCommon FilesInsallShieldProfessionalRun Time90Intel32DotNetInstaller.exe" cannot acces a necessary file,"mscoree.dll."
Odpowiedzi: 7
JARO33:
Ale mam pytanie czy jak usunę ten katalog Professiona
to nic się nic się nie stanie,moźe najpierw dodać ten plik MSCOREE.DLL.
Skoro McScr@by pisze ze sprawdzał to nic sie nie stanie
Najpierw dodaj ta dll'ke jak nie pojdzie wywalaj
Przepraszm macie racje ziądłem literke "t",powinno być "InstallShield"BLOCKED SCRIPT emoticon(':oops:')
InstallShield.
Tak powinno być.
Na usprawiedliwienie dodam :wink: , źe kopiowałem z postu JARO33 i nie zwróciłem uwagi na literówkę, ale ma być Install a nie Insall.
Tak powinno być.
Na usprawiedliwienie dodam :wink: , źe kopiowałem z postu JARO33 i nie zwróciłem uwagi na literówkę, ale ma być Install a nie Insall.
McScr@by:
@ Bobi_robert.
To chyba nie to, bo Symantec o tym by wspomniał, a tak nie jest napisane w support`cie.
Zbieźność nazw, a tym bardziej źe pochodzi to od InsallShield więc to nie jest Spyware.
Pozatym takie szopki wychodzą teź po instalacji MS Office XP Service Pack 3 i Max Payne 2 ( MP 2 w moim przypadku )
Jesli rzeczywiscie JARO33 i ty popelniliscie literówki to ok zgadzam sie z Toba
ale zobacz na
C:Program FilesCommon FilesInsallShieldProfessionalRun Time90Intel32DotNetInstaller.exe
powinno byc >> InstallShield
@ Bobi_robert.
To chyba nie to, bo Symantec o tym by wspomniał, a tak nie jest napisane w support`cie.
Zbieźność nazw, a tym bardziej źe pochodzi to od InsallShield.
Pozatym takie szopki wychodzą teź po instalacji MS Office XP Service Pack 3 i Max Payne 2 ( MP 2 w moim przypadku ).
:arrow: http://service1.symantec.com/SUPPORT/nsw.nsf/docid/2002112512224107
@ JARO33 :
Dwa rozwiązania, które sprawdzałem to usunięcie całego katalogu Professional z lokalizacji albo dodanie do lokalizacji C:Program FilesCommon FilesInsallShieldProfessionalRun Time90Intel32DotNetInstaller.exe – MSCOREE.DLL z załącznika.
Zbieźność nazw, a tym bardziej źe pochodzi to od InsallShield.
Pozatym takie szopki wychodzą teź po instalacji MS Office XP Service Pack 3 i Max Payne 2 ( MP 2 w moim przypadku ).
:arrow: http://service1.symantec.com/SUPPORT/nsw.nsf/docid/2002112512224107
@ JARO33 :
Dwa rozwiązania, które sprawdzałem to usunięcie całego katalogu Professional z lokalizacji albo dodanie do lokalizacji C:Program FilesCommon FilesInsallShieldProfessionalRun Time90Intel32DotNetInstaller.exe – MSCOREE.DLL z załącznika.
Dobra dzięki tylko jak te pozostałości usunąć.Jestem jakby to powiedzieć trochę zielony w te sprawy.Jeźeli mógłbyś mi powidzieć krok po kroku jakto zrobić byłbym wdzięczny.
Jak to co NewDotNet a raczej jego pozostalosci ktore winienes usunac, moze od reki
Strona 1 / 1