Win XP PRO +SP2 a zamykanie sie systemu :(

Cześć wszystkim!
Mam taki problem, po zainstalowaniu SP2 na Win XP PRO system niechce się zamknąć przy pomocy przycisku "start" i "wyłącz komputer" okienko zamykania się systemu niechce się pojawić i musze wyłączać przyciskiem "power" na obudowie, a to nie jest źadne rozwiązanie...
Czy ktoś wie co to za problem? pomóźcie prosze bo mi się juź pomysły skończyły.
Mój konfig to P4 3Ghz FSB 800Mhz 512ram FSB 400Mhz, Abit IS7–E, zasilacz 400W, antywirus Panda Platinum7
P.S. Szukałem w wyszukiwarce podobnych problemów ale nic nie znalazłem.

Odpowiedzi: 3

Niestety ale niczego konkretnego niemoge znaleść na temat tego powolnego zamykania systemu.
Ad Aware juź odinstalowany a komp dalej się zamyka "jak źółw", jeśli to są jakieś "pozostałości" po Ad Aware to jak mogę sie tego pozbyć bez ponownej reinstalacji systemu?
A moźe ktoś juź kiedyś miał podobny problem z tym softem i moźe podzieli się ze mną pmysłem jak sobie z tym poradzić??
Z góry dzieki za odzew
Nekroskop
Dodano
14.01.2005 15:24:52
Faktycznie mam zainstalowany podukt AD Avare, usunąłem go ale dalej problem pozostaje.
Zaraz poszukam na wskazówek na forum a jak niedam sam rady to sie zgłosze po pomoc :).
Nekroskop
Dodano
14.01.2005 14:52:13
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=22642
To na przykład, wiecej informacji po wklepaniu do szukajki słow kluczowych takich jak: "nie zamyka sie", "nie wyłącza się"...
Bobi
Dodano
14.01.2005 14:18:06
Nekroskop
Dodano:
14.01.2005 13:57:46
Komentarzy:
3
Strona 2 / 2