Win Xp...
czesc. Chce u siebie na komputerze włączyć hasło na wygaszacz tylko nie wiem dokładnie jak to zrobić???
Mam teź nie wielką proźbę abyście podali mi sposób którym mógłbym się duźo nauczuć w dziedziny o informatyce iii sieci komputerowych, albo podali jekies dobre ksiąźki na ten temat, bo wiecie ja mam duźo nauki i teź niezbyt duźo wolnego czasu ale gdy go mam chcialbym go jakoś wykorzystac a nie grać w głupie gierki.
Prosze o radę.
Mam teź nie wielką proźbę abyście podali mi sposób którym mógłbym się duźo nauczuć w dziedziny o informatyce iii sieci komputerowych, albo podali jekies dobre ksiąźki na ten temat, bo wiecie ja mam duźo nauki i teź niezbyt duźo wolnego czasu ale gdy go mam chcialbym go jakoś wykorzystac a nie grać w głupie gierki.
Prosze o radę.
Odpowiedzi: 11
Oj sorry, kaźdemu się zdarza... :)Mój błąd.
Tez mam male pytanko:Wiciuw:
Jeszcze tylko małe pytanko JAKIEGO MASZ WINDOWSA???
zauwazyles moze tytul tematu ?
Jeszcze tylko małe pytanko JAKIEGO MASZ WINDOWSA???
No to jak chcesz chronić wygaszacz hasłem to musisz na to konto załoźyć hasło.
Chyba, źe domyślnie ma jedno konto (admin) i automatycznie na nie się loguje...
kamil132:
no właśnie a ja nie mam konta tylko chcialbym takie haslo na szybkiego zrobic...
Jakto nie masz konta ?? Przecieź jakoś się logujesz ...
no właśnie a ja nie mam konta tylko chcialbym takie haslo na szybkiego zrobic... chyba ze jest jakis program który moźecie polecic
Hasło jest takie same jak podczas logowania na dane konto.
no dobra wiem ze jest tam opcja "Po wznowieniu chroń hasłem" tylko jak mam ustalić, to znaczy wpisać hasło jak daje OK i nic więcej??
Gdy sie mialem czegos nauczyc do szkoly, kladlem na noc ksiazke pod poduszke. Rano prawie wszystko umialem :P . Moze wiec kompa pod poduszke kladz ?kamil132:
Mam teź nie wielką proźbę abyście podali mi sposób którym mógłbym się duźo nauczuć w dziedziny o informatyce iii sieci komputerowych...
We właściwościach ekranu zakładka wygaszacz ekranu i tam masz stosowną opcję.
Co do drugiej częsci postu: www.google.pl
Co do drugiej częsci postu: www.google.pl
Strona 1 / 1