win 98 i mp3 player
Witam
Mam taki problem. Mam mp3 playera i nie wykrywa mi go pod win98 nawet jak zainstaluje potrzebne do tego sterowniki. Pod XP wsztstko dziala dobrze i nie potrzeba zadnych sterownikow. Dodam ze dzialam na takiej plycie głównej Epox EP–8KTA/8KTA+/8KTA2. Jesli mozecie podajcie co mam doinstalowac lub ustawic zeby to zadzaialao.
Pozdrawiam
Mam taki problem. Mam mp3 playera i nie wykrywa mi go pod win98 nawet jak zainstaluje potrzebne do tego sterowniki. Pod XP wsztstko dziala dobrze i nie potrzeba zadnych sterownikow. Dodam ze dzialam na takiej plycie głównej Epox EP–8KTA/8KTA+/8KTA2. Jesli mozecie podajcie co mam doinstalowac lub ustawic zeby to zadzaialao.
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 6
czyli co wylaczyc kompa, podlaczyc dysk i wlaczyk kompa?? sprobuje :)
u mnie z pendrive'em było tak,źe mimo zainstalowania sterowników, w98 go nie wykrywał od razu. trzeba było restartować kompa/podpinać dysk przy poweroffie. spróbuj,moźe zadziała...
A czy te sterowniki były pod win98? Poszukaj w necie jakis innych sterów pod windowsa 98 moźe są jakies nowsze? Spróbuj znaleźć.
pomoze ktos??
no wlasn ie nie dziala tylko ten odtwarzacz bo na tym samym USB probowalem aparat i wszystko jest ok. W czym problem??
Nie działa sam odtwarzacz, czy inne urządzenia USB teź?
Strona 1 / 1