Win 2000 ciągły scandisk
komp na noc jest wyłaczony takźe na listwie. rano po włączeniu zawsze robi sie scandisk mimo iź został normalnie wyłączony. czasem teź podczas dnia po wyłączeniu kompa (nie na listwie) i ponownym włączeniu wyskakuje scandisk. W2000+SP4+XPantispy.[/list]
Odpowiedzi: 4
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) o to tu biega :D admin moźe dopisywać........ rozuuuumiem ;)
pozdro 4 admin :D
pozdro 4 admin :D
ehhh. thx ale chyba poleci format :/ walne XP świeźutki z rynku (hahhahha źart)komp jest śmigany juź ponad rok. najwidoczniej błędem było nałoźenie na 98 windy 2000.
PS to na temat czerwonego koloru to do mnie ? bo pisze normalnie :]
pozdro i thx za próbę helpa.
Uwaga na temat czerwonego była do ShEnZi
SLAY3R
PS to na temat czerwonego koloru to do mnie ? bo pisze normalnie :]
pozdro i thx za próbę helpa.
Uwaga na temat czerwonego była do ShEnZi
SLAY3R
Nie wiem czemu robi, ale wiem co zrobić źeby przestał – zmienić system plików na ntfs.
silent:
komp na noc jest wyłaczony takźe na listwie. rano po włączeniu zawsze robi sie scandisk mimo iź został normalnie wyłączony. czasem teź podczas dnia po wyłączeniu kompa (nie na listwie) i ponownym włączeniu wyskakuje scandisk. W2000+SP4+XPantispy.[/list]
1.Moze to wynikac ze masz problem z twardzielem nie napisales czy komp nowka nie rdzewka jeszcze nie smigany ale na to wynika jesli bez bledu robi skandisk
2.Lub tez masz wlaczone w windzie ze ptrzy kazdorazowym wlaczenu kompa ma robic scandisk spr to w ustawieniach systemu
Nie pisz na czerwono – jest to nie wyraźne na niebieskim tle.
SLAY3R
Strona 1 / 1