Wiem nie związane z komputerami ale...

nigdzie w nie moge znaleźć przepisu na bitą śmietane, a sam nie mam pojecia jak to zrobić, help!

Odpowiedzi: 6

podobne do ubijania piany z białek, tyle ze utrwalaczem jest w tym wypadku cukier a nie sol...
TicTac
Dodano
05.03.2005 01:26:03
Doktor X:
jako kucharz i cukiernik jednego z warszwskich hoteli moge ci doradzic...
welewasz smietane 36% (kremowke) krecisz troche miotłą az zacznie sie zageszczac delikatnie dosypujesz cukru pudru (na 1L smietany 400–500g cukru pudru) i podkrecaszw opor i masz bita smietane.

o skubany nawet ja se zapisze.
adik154
Dodano
05.03.2005 00:16:51
jako kucharz i cukiernik jednego z warszwskich hoteli moge ci doradzic...
welewasz smietane 36% (kremowke) krecisz troche miotłą az zacznie sie zageszczac delikatnie dosypujesz cukru pudru (na 1L smietany 400–500g cukru pudru) i podkrecaszw opor i masz bita smietane.
Doktor X
Dodano
05.03.2005 00:15:17
Że (ale brzydko zaczynam) tak napiszę nie ma przepisu napier....:wink: bijesz tą śmietanę tak długo, aź nie będzie wylatywac z odwróconego pojemnika w którym ją ubijasz – to wszystko
Seeker
Dodano
04.03.2005 20:23:58
albo gotowa kupujesz.
theboss78
Dodano
04.03.2005 19:44:53
Lejesz smietanę i ubijasz.
Anonymous
Dodano
04.03.2005 19:32:24
IR
Dodano:
04.03.2005 19:29:53
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1