Wiem nie związane z komputerami ale...
nigdzie w nie moge znaleźć przepisu na bitą śmietane, a sam nie mam pojecia jak to zrobić, help!
Odpowiedzi: 6
podobne do ubijania piany z białek, tyle ze utrwalaczem jest w tym wypadku cukier a nie sol...
Doktor X:jako kucharz i cukiernik jednego z warszwskich hoteli moge ci doradzic...
welewasz smietane 36% (kremowke) krecisz troche miotłą az zacznie sie zageszczac delikatnie dosypujesz cukru pudru (na 1L smietany 400–500g cukru pudru) i podkrecaszw opor i masz bita smietane.
o skubany nawet ja se zapisze.
jako kucharz i cukiernik jednego z warszwskich hoteli moge ci doradzic...
welewasz smietane 36% (kremowke) krecisz troche miotłą az zacznie sie zageszczac delikatnie dosypujesz cukru pudru (na 1L smietany 400–500g cukru pudru) i podkrecaszw opor i masz bita smietane.
welewasz smietane 36% (kremowke) krecisz troche miotłą az zacznie sie zageszczac delikatnie dosypujesz cukru pudru (na 1L smietany 400–500g cukru pudru) i podkrecaszw opor i masz bita smietane.
Że (ale brzydko zaczynam) tak napiszę nie ma przepisu napier....:wink: bijesz tą śmietanę tak długo, aź nie będzie wylatywac z odwróconego pojemnika w którym ją ubijasz – to wszystko
albo gotowa kupujesz.
Lejesz smietanę i ubijasz.
Strona 1 / 1