Wielkość ikon pulpitu...
Witam :)
Bardzo prosze o rade jak zrobic aby ikony pulpitu Win XP byly wieksze niz rozmiar 32 np. na 48....chodzi mi tylko o ikony samego pulpitu, reszta ikon zeby pozostala w rozmiarze 32...dodam ze szukalem na forum ale nic na ten temat nie znalazlem, lecz jesli jednak sie okaze ze byl podobny temat do mojego to bardzo prosze o namiary na niego....z góry wielkie dzieki i prosze o wyrozumiałość to mój pierwszy post :D
Pozdrawiam :)
Bardzo prosze o rade jak zrobic aby ikony pulpitu Win XP byly wieksze niz rozmiar 32 np. na 48....chodzi mi tylko o ikony samego pulpitu, reszta ikon zeby pozostala w rozmiarze 32...dodam ze szukalem na forum ale nic na ten temat nie znalazlem, lecz jesli jednak sie okaze ze byl podobny temat do mojego to bardzo prosze o namiary na niego....z góry wielkie dzieki i prosze o wyrozumiałość to mój pierwszy post :D
Odpowiedzi: 9
gusioo:
IMO nie da sie.
Ok dzieki wszystkim za probe rozwiazania problemu...
LukasDvD:
Czyli jak katalog powinno sie dac zmienic tylko na pulpicie ikony....pytanie tylko jak??
IMO nie da sie.
gusioo:
To moźe nie da sie zmienić ikon tylko w jednym miejscu ?
Pulpit to teź katalog.
Czyli jak katalog powinno sie dac zmienic tylko na pulpicie ikony....pytanie tylko jak??
To moźe nie da sie zmienić ikon tylko w jednym miejscu ?
Pulpit to teź katalog.
Pulpit to teź katalog.
Kulpek:
sprobuj prorgamem TuneUp Styler 2 mozesz dowolnie zmieniac rozmiar ikon na pulpicie 8)
Ok zainstalowalem ten program z tym ze po wybraniu opcji zmiany ikon na wieksze(wielkosc zmienia sie suwakiem), ikony zmieniaja sie w calym systemie...czyli nadal nie ma rozwiazania :cry:
sprobuj prorgamem TuneUp Styler 2 mozesz dowolnie zmieniac rozmiar ikon na pulpicie 8)
Bobi:
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics wartość Shell Icon Size
Ciągle to samo,ikony zmieniają się w całym systemie... :cry:
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics wartość Shell Icon Size
No u mnie juź teź :lol: Coś widocznie mi sie wcześniej nie odświeźyło.
Strona 1 / 1