WIELKI PROBLEM
MÓJ PROBLEM POLEGA NA TYM IŻ ZAWIESZA MI SIE PODCZAS INSTALACJI WINDOWSA PRUBOWALEM WSZYSTKICH METOD INNY CDROM PRZEPIOŁEM RAMY NIC INNE WERSJE WINDOWSÓW WCHODZĄ A WIN XP NIE PROSZE O POMOC PILNIE :!:
Odpowiedzi: 2
Bobi:
.........
Czepiasz się Bobi. Toź z informacji dowodnie wynika, źe ma GF, który czarnym ekranem błyska :lol:
CJ NEO – uprzedzam, źe kolejny post z kórego nic nie wynika poleci w diabły, bo to jest forum ,a nie stowarzyszenie wróźek.
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=22587 – przeczytać, zapamiętac, zastosować, a pewnie i odpowiedzi spodziewać się w takim wypadku mógł będziesz.
Przyjacielu myslisz, ze po podaniu tylko tylu szczegołów mozemy Ci w jakiś sposob pomoc ??
Wisil sie nieco i opisz dogłędniej problem, sprzęt... napisz czego juz probowałes na drodze do rozwiazania problemu.
Zresetuj BIOS do ustawien fabrycznych zworką, wyjmujac baterie albo opcją w ustawieaniach BIOSu.
Probowałes odłączać inny, zbedny hardware, peryferia na czas instalacji ??
Jeszcze jedno, wyłącz Caps Locka bo duze litery oznaczaja ni mniej ni wiecej – krzyk, a darciochów nie tolerujemy tak samo jak leniów i ignorantów.
Wisil sie nieco i opisz dogłędniej problem, sprzęt... napisz czego juz probowałes na drodze do rozwiazania problemu.
Zresetuj BIOS do ustawien fabrycznych zworką, wyjmujac baterie albo opcją w ustawieaniach BIOSu.
Probowałes odłączać inny, zbedny hardware, peryferia na czas instalacji ??
Jeszcze jedno, wyłącz Caps Locka bo duze litery oznaczaja ni mniej ni wiecej – krzyk, a darciochów nie tolerujemy tak samo jak leniów i ignorantów.
Strona 1 / 1