Wielki problem z siecią

Witam.
Mam wielki problem. Ostatnio spotkałem się z błędem Czarnego ekranu podczas logowania się Windows'a XP Pro z SP2. Po reinstalacji wszystko wróciło do normy. Jednak po uruchomieniu Opery cos sie stało z siecią. Kiedy próbuje otworzyć strone www zaczyna sie długo ładować a czasami wyswietla błąd "Nie można otworzyć Strony". Próbowałem FireFox'em oraz IE i Operą ale żadnej strony nadal nie otwiera. Jednak Gadu-Gadu mi działa oraz inne programy związane z Internetem. Tylko otwieranie stron nie działa. Przed reinstalacją i błędem Czarnego ekranu tez uruchomilem Opere i nie chciała załadować strony a po zresetowaniu komputera zamiast logowania był Czarny ekran reinstalacja pomogła ale teraz cos sie z siecią skopało że nie moge otwierac stron www. Boje sie teraz zresetować komputer bo może wystąpić znowu błąd Czarnego ekranu. Prosze o pomoc. Z góry dzięki. Przepraszam jeśli popełniłem jakieś błędy ortograficzne.

Odpowiedzi: 1

• podgląd zdarzeń, start-> uruchom-> eventvwr.msc
  • włącz BSOD'a (FAQ)
  • wejdz do działu Bezpieczeństwo, gdzie podaj LOG HiJack This

De Niro
Dodano
08.07.2006 17:44:08
  • Neo49 08.07.2006 18:08:08

Czy mógł byś mi wyjaśnić dokładniej jak to wszystko zrobić. Jestem w Podglądzie zdarzeń ale nie wiem co tam dalej zrobić. Z góry dzięki za pomoc.<br>

• Neo49 08.07.2006 19:38:36

Juz jest wszystko OK. Wystarczyło zrestartować kompa. xD<br>

Neo49
Dodano:
08.07.2006 15:55:20
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1