Wielka prośba [Opróźnianie Temp]

Szanowni internauci proszę o pomoc a mianowicie w folderze Temp mam plik o nazwie Perflib_Perfdata_558 i nie mogę go usunąć. W związku z tym mam pytanie: skąd pochodzi i co oznacza oraz jak usunąć ten plik z folderu Temp.

Z powaźaniem
Krzychumag.

Odpowiedzi: 8

krzychumag:
w folderze Temp mam plik o nazwie Perflib_Perfdata_558 i nie mogę go usunąć.
No i nie usuniesz, bo za kazdym razem pojawi sie "nastepca". To plik dziennika Performance Monitor i dopoki go nie wylaczysz, pliki beda sie pojawialy.
Resource Kit zawiera narzedzie (pliczek exctrlst.exe) za pomoca ktorego wylaczysz Performance Monitor.
EL NINO
Dodano
18.08.2005 21:40:36
To hasło, które podawałeś przy instalacji systemu.
Jesli zostawiłeś je puste, to w konsoli przy pytaniu o hasło nie wpisuj nic, walnij entera.
Bobi
Dodano
18.08.2005 17:09:47
Przepraszam źe się pytam a co to hasło admina i gdzie one jest w systemie (niestety robię to pierwszy raz i niewiem co to jest).
krzychumag
Dodano
18.08.2005 16:56:03
W takim razie pardą, ale nie sprecyzowałeś o jakiego Tempa Ci chodzi.
W takim razie w poleceniu zmień tylko ścieźkę z C:\Documents and Settings\Default user\Ustawienia lokalne\Temp na C:\WINDOWS\Temp
Bobi
Dodano
18.08.2005 16:45:45
Bobi sprawa wygląda tak źe jak wejdę do Mój komputer – Dysk lokalny C – Documents and Settings – Default User – Ustawienia lokalne – Temp to tego pliku niema ale jak wejdę za pomocą Start – Uruchom i w okienku napiszę Temp i naduszę OK to ten plik się znajduję.
krzychumag
Dodano
18.08.2005 16:42:28
krzychumag:
czy mógbyś mnie przez to dokładnie przeprowadzić bo nigdy w źyciu nie korzystałem z kontroli odzyskiwania

Konsoli nie kontroli :wink:
Wkładasz płytke systemową do czytnika, w Biosie przestawiasz bootowanie na Cd–Rom, uruchamiasz kompa z płytki i na pierwszym ekranie wciaskasz R.
Wpisujesz numer instalacji z listy, podajesz hasło admina i jesteś w konsoli.

krzychumag:
P.S Proszę nie obraźaj się na mnie, a jak sięc na mnie obraziłeś to Przepraszam.

Chyba sobie źartujesz, niby o co miałbym się obraźać ?
Więcej luzu, wkoncu to tylko forum, nie kościół :P
Bobi
Dodano
18.08.2005 15:57:38
Bobi mam do Ciebie prośbę czy mógbyś mnie przez to dokładnie przeprowadzić bo nigdy w źyciu nie korzystałem z kontroli odzyskiwania.

P.S Proszę nie obraźaj się na mnie, a jak sięc na mnie obraziłeś to Przepraszam.
krzychumag
Dodano
18.08.2005 15:52:50
Krzychumag, skorzystaj z polecenia rd z przełącznikami wpisywanego w konsoli odzyskiwania.
rd /s /q "C:\Documents and Settings\Nazwa_profilu\Ustawienia lokalne\Temp"

P.S. chyba jesteś niereformowany jeśli chodzi o sposób nazewnictwa tematów.
O "szanownych internatutach" nie wspominam nawet – przyzwycziłem się :mrgreen:
Bobi
Dodano
18.08.2005 15:42:16
krzychumag
Dodano:
18.08.2005 15:29:42
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1