Wielbiciel Majkela Dzeksona

Po prostu musiałem o tym napisać, bo cały dzień nie mogłem wyjść z wraźenia, dzisiaj dostałem takiego oto maila

Michal Rosa
Topic: Michael Jackson niewinny!

Kazdy widzial jak zakonczyl sie proces idola milionow ludzi, Michael jest niewinny i wreszcie caly swiat poznal prawde.

Nie wiem w ogole jak moglo dojsc do takiego procesu, zostal posadzony o to, ze sypia z dziecmi, nie widze w tym nic dziwnego bo moj przyjaciel, podczas wyjazdow zostawia mi pod opieka swoich dwoch synow, jeden ma 8, a drugi 10 lat, z ktorymi czesto sypiam (to ich uspokaja), nie ma w tym nic zlego i niczego sie nie wstydze tez, nawet sobie robimy wspolne fotografie.

––
Now playing: Eminem – Amityville

Michal Rosa Roo72

w ogóle nie wiem co to za koleś, więc postanowiłem poszukać o nim w google i bingo

http://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedysta:Roo72

aź się wierzyć nie chce, nie wiem jak wy, ale ja mu wysłałem definicję pedofilii, ten świat schodzi na psy

Odpowiedzi: 5

Cieszę się źe Michaela jest wolny, wygrał proces i udowodnił tej chołocie co chciała od nigo kasę wyskubać źe jest niewinny. A wyobraźcie sobie źe w USA w stanie Texsas jest tak źe rodzic niemoźe nawet kąpać dziecka bo to jest uznawane w tym stanie za tzw. "Zły dotyk". To chore!!!
Pan i pastuch
Dodano
15.07.2005 01:03:39
Pan i pastuch:
bambam6
A sprawa Króla Pop jest nagonką na gwiazdora co forsy ma jak lodu. Teraz Michael będzie bardziej ostroźny bo dobrym być dla biednych to nic innego jak dać jednemy menelowi z PKP złotówkę a zaraz przyjdzie drógi obdarciuch po piątaka i po fajkę.
Ale taki Michael po PKP nie łazi więc nie wiedział.

W takim razie uwazasz ze Michael jest winny tego czy nie :?: Ja mysle ze to kolejna proba wycisniecia "paru" dolarow z osoby ktora ma ich za duzo. To ze Jackson kocha dzieci, buduje dla nich Neverland i bawi sie z nimi nie czyni z niego pedofila, ale jak komus cos odbije do łba i pomysli ze zrobi zdjecie bawiacego sie w :!: normalny :!: sposob czlowieka z dzieckiem i poda sprawe do sądu to juź niestety jest idiotyzm. Ja tam sie ciesze ze udalo mu sie wygrac ten proces – to byl poprostu kolejny dowod jak latwo przyjaciele moga sie sprzedac za kilka dolarow.
TicTac
Dodano
14.07.2005 23:53:52
bambam6 ten co maila ci posłał jest poprosu chory. Dzieci –do określonego wieku nie mają rozwiniętego zmysłu seksualności jeśli tak moźna to nazwać. Okres dojźewania występuje w przedziale 14/16 lat i to nie jest terz regółą. A gość który podziwia piękne ciało człowieka nie patrząc na wiek jest artystą, pod warunkiem źe prubuje je ufizycznić przez sztukę. A i są tacy co dzieci kochają i cieszą się ich radością, starają się w obecności dzieci i w stosownych sytuacjach nie dawać im do zrozumienia źe dzici są gorsze, mniej rozumieją itp. trzeba otaczać je opieką i wskazywać drogę w poczynaniach (uczyć ale poprzez zabawę). Natomiast pedofila moźna zdefinować jako człowieka który postrzega dzieci jako obiekt swych wyuzdanych sexualnie fantazji i co gorsza ufizycznia te fantazje czyniąc krzywdę (gwałcąc) bezbronne wobec niego dzieci.
Moim zdaniem: egzekucje podczas festynów i biesiad piwnych powinny mieć w swym repertuaźe przynajmniej jednego pedofila co imprezę.
Ja joko pierwszy kamieniem cisnę!
A sprawa Króla Pop jest nagonką na gwiazdora co forsy ma jak lodu. Teraz Michael będzie bardziej ostroźny bo dobrym być dla biednych to nic innego jak dać jednemy menelowi z PKP złotówkę a zaraz przyjdzie drógi obdarciuch po piątaka i po fajkę.
Ale taki Michael po PKP nie łazi więc nie wiedział.
Pan i pastuch
Dodano
14.07.2005 17:13:34
Dzięki bogu ja takich maili nie dostaję. :shock:

Nie jestem za karą śmierci,
ale takich ludzi to powinno się na latarnich za klejnoty wieszać. :evil:

Lub łagodniej.....
kastrować i w zoo pokazywać :evil: :D
Gilanel
Dodano
14.07.2005 00:42:11
przed chwilą dostałem odpowiedź, ja po prostu wymiekam

Michal Rosa
Topic: re: okropność!
hej

pisze poniewaz chcialem przelamac pewne tabu. ostatnio glosno bylo o procesie michaela jacksona, byl potepiany i uwazany za pedofila. huh, okropne slowo, pedofil, nienawidze tego okreslenia. osobiscie nei wiem co jest zlego w milosci do dzieci. to takie naturalne.. dzieci sa takie bezbronne, kochane, one musza poczuc wiez 2 doroslej osoby. a czy przytulanie dzieci, glaskanie i ukazywanie im ich wlasnej seksualnosci jest zle? absolutnie nie. sam czesto sie zajmuje dzieci mojego przyjaciele gdy on wyjezdza w delegacje. pokazuje im piekno milosci. kocham dzieci. nie wstydze sie tego. otwarcie to manifestuje. piekno nagiego mlodziutkiego ciala jest po prostu najwspanialasza rzecza na swiecie. bezbronne, niewinne. chce jedynie zaakceptowania tego przez spoleczenstwo. nie jestesmy pedofilami ale osobami szerzacymi milosc!

pozdrawiam i zapraszam do polemiki

––
Now playing: Dr Dre – Been there done that

Michal Rosa Roo72
bambam6
Dodano
12.07.2005 03:54:15
bambam6
Dodano:
12.07.2005 03:34:02
Komentarzy:
5