WIEEELKII PROBLEM z hdd PROSZE OOO POMOC ..

DZindoberek Prosze Was koledzy madrzejsi o pomoc a wiec jest taki malutki problemik a weic wszystko zaczelo sie od tego pwenego dnia chce wlaczyc pc dochodzi do butowalnosci i juz sie mawlaczyc ten ekranik win xp no i lipa bo pc sie restartuje i tak w kulko moja pierwsza mysl win... no to formacik partycji c i instalacja win ( co trwalo okolo 5 h :( ) ale pojawił sie problem wczasie instalacji ktura to dziwne zaczełą sie od scan disca partycji drugiej D: co mnie na początku zdziwiło... następnie pc chodził jak kombajn i partycja D była nieosiągalna :( nie dało sie jej ni uruchomić czy kliknąć prawym klawiszem ?? :( wskakiwał błąd źe dysk czy partycja jest uszkodzona ble ble ble ...

PROSZE PROSZE O POMOC czy jest jakiś programik czy cokolwiek moje gg to 2413807 jesli by ktośpotrafił prosze mam na tej partycji dane kture musze odzyskac a sa nieodnawialne PROSZE O POMOC z Gury thx za pomoc !!!!!!!!!

Odpowiedzi: 2

Zdejmij i załóź partycje i sformatuj,czytaj komunikaty końcowe na końcu formatowania danej partycji.

Poczytaj tu:

http://www.chip.pl/arts/archiwum/n/articlear_110645.html
JNJN
Dodano
26.11.2004 11:00:08
Bad Sector :| Zapuśc gruntowny skan ScanDisk'iem
Anonymous
Dodano
25.11.2004 17:47:42
pqp
Dodano:
25.11.2004 17:45:24