wiedzieliście źe nie ma tu wolonści słowa!!!!

Buntujcie się !!!!! co to mam być!!!! jesteście śmieszni ....to jak napiszę źe mocnego stronga to co będzie reklama i teź mnie skasujecie :–)))))

......

Odpowiedzi: 9

Chruper_2004:
teraz zaczynam studia i skąd na to brać ???mieszkanko szkoła dojazdy jedzonki itp...

Nie wiem jakie studia ale jesli panstwowe to mozesz sie starac o stypendium czy to za wyniki czy swego rodzaju zasilek.Dojaz to najtanszy np.rower.
Chruper_2004:
jak myślisz dlaczego hakerzy tak są rozchwytywani .... bo chcieli zmienić coś w źyciu dojść do czego ś podnieść się ze slamsów...
Czegos tu nie rozumiem.Jaki haker mieszka na slamsac(co by znaczylo, ze jest biedny) i ma kase na kompa i podlaczenie do neta.:?:
theboss78
Dodano
26.07.2004 14:09:39
A pirać se ile chcesz, juź wielokrotnie pisano, źe g****no nas to obchodzi co Ty masz na kompie, tylko jak juz kradniesz to przynajmniej nie proś o pomoc bo kraka nie ma, albo nie da się go wgrać :) tylko radź sobie sam.
Anonymous
Dodano
26.07.2004 14:05:47
właśnie i z takich powodów – czyli braku pięniedzy u osób kupujących zrobiono "Extra Klasyke", czyli dosyć dobre gry za 19,99zł.

To w takim razie skąd ci ludzie maja ten caly sprzet zeby te gry za 100 iles zloty mogly im dzialac, skoro nie stać ich na taki wydatek, a przeciez takie gry maja dosyc duze wymagania sprzetowe.

Zreszta w internecie jest sprzedaź wysyłkowa, gdzie wiekszosc gierek jest znacznie tansza.

Do tego dochodzą czasopisma komputerowe – jak myslisz po, co oni dają tam pelne wersje gier :?: Do tego masz jeszcze samo czasopismo (moim zdaniem najlpeszy jest Cd–Action oraz Komputer Świat Ekspert).

Taa to jest temat na wiele nocy, ale z chęcia sie wypowiem i przeczytam co inni napisali
=Dario=
Dodano
26.07.2004 12:35:40
Chruper_2004, a co na to lekarz? :mrgreen: :lol:
Gagman
Dodano
26.07.2004 03:29:18
piratów...nie weim jat ale ja napewno nie mogę sobie pozowlić na jakieś 1,2 miesiące i kupić grę za 100pln... nie nie ... wiewm jak cięźko zdobyć pieniądze zarabiam i dostaje miesięcznie 600 i powiedz mi czy z taką kwotą mogę sobie pozwolić na jakieś bzdety za zo najmniej 100pln!!!!! w źyciu całe 6stuwek leci na opłaty to co zosatje to muszę jeszcze zierać by fundnąć sobie jakiś lepszy ciuszek teraz zaczynam studia i skąd na to brać ???mieszkanko szkoła dojazdy jedzonki itp... jeśli z twojego załoźenia wzyscy brali by przykład to mielibyśmy zacofany kraj... w końcu piractwo powoduje jakiś tam rozwój społeczeństwa poznają to czego nie mogą brać oczywiście mowię tu tylko o piratach systemy programy na które ich niestać ...a dzięki lewym zapłacą sporą część mniej obeznają się z jakimś programem nauczą się i juź maja doświadczenie mogą wchodzić w źycie i szukać lepszej pracy... jak myślisz dlaczego hakerzy tak są rozchwytywani .... bo chcieli zmienić coś w źyciu dojść do czego ś podnieść się ze slamsów... wejśc w nowe źycie .... chcesz odebrać biednemu społeczeństwu tą małą cześć niby to luksusu wielkich bogatych przedsiębiorstw... troją sie i głowią zbierają puszki sprzedają butelki by uzbierać te marne niecałe 20pln... by wydać je dla przyjemności ...to chyba dobrze ...gdy yby tego niebyło kasa ta wpadała by pewnie do dilerów próchów itd.... temat na niejedną noc ....
narka

Chruper
Chruper_2004
Dodano
26.07.2004 03:21:51
a co by było gdyby tak KAŻDY z nas chciał hcociaz ten jeden raz.. bo jak jeden to zaraz i drugi musi. Regulamin jest przedewszytskimpo to źeby go przestrzegać, a ty rejestrując się tu zobowiązałeś sie postepować wedle ustaleń admina tego forum.
Kupowanie piartów to przedziesz złodziejstwo, a tobie z tego co pamiętam chodziło o numer seryjny. Wyobraź sobie, źe zrobiłeś grę i włoźyłeś w nią, miesiące a nawet lata cięźkiej pracy. Bo tych wszystkich latach twoja gra staje sie popularna,a tobie naleźy się jakiś zarobek i załóźmy, źe 70% uźytkowanych płyt z tą grą to właśnie piraty. Jak bys się czuł. naprawde dobre firmy bankrutuja przez to ze nichcailes wydac tych pieniedzy na oryginał, a w dodatku im wiecej kasy na kącie osób robiacych gry tym lepsze potem dostajemy produkty.
Tak czy siak piractwa chyba nigdy się do konca i tak nie zwalczy, ale moźna próbować. Czasami naprawdę warto przejść się do sklepu i kupić jakaś grę z wyźszej półki. Cena takiej gry to najczęściej od 100 do 120zł ale to nie jest przeciez majatek zeby raz na 1,2 miesiace zalatwic sobie taka gre, w dodatku masz powody do dumy, źe nie jestes jak inni mający piraty i nie jesteś pospolitym złodziejem (bo tak mozna to nazwać).
No cóź rozpisałem się troszesczke, ale moźe to uświadomi tobie (i innym takźe), źeby nie kupywać wersji pirackich.
=Dario=
Dodano
26.07.2004 02:58:53
Regulamin tylko przeze chwilowo obejrzałem ... hm... cóź mam powiedzieć z jednej strony regulamin jest od tego by go przestrzegać hm... ale czy kkiedyś jeden z szarych ludzi powiedział ...regulamin jest od tego by go łamać ...w końcu nie moźemy się ograniczać do tego co toś napisał postawił jakieś zakazy... oki z umiarem jednak są sprawy które czasem muszą...przydało by się je nagiąć ...byłem wkiepskiej sprawie załatwiłem sobie co niecoś wykosztowałem się i aby całkowicie niestracić poprosiłem o małą podowiedź czy to tak wiele i aź takie przestępsto by kasować od razu moje 6 wiadomości..... ludzie wyluzujcie .... nawet gliny załamują prawo sam byłem tego wczoraj świadkiem nie mówiąc o urzędnikach itp.... po co mamy sobie utrudniać źycie i źyć w zamkniętej klatce ograniczającej nasze myśli w końcu niejesteśmy małymi zwierzątkami na pasku o długości 23 cm... by tylko sięgnąć do miski z pokarmem .....Więc przeciw namiernemu prestrzegania tego regulaminu oki nie nawołuje ale zastanówcie się ....to wielka kich ...
Ps. Mam nadzieje źe nie wywalicie znowu mojej wiadomości.....

Chruper (Filozof–psycholog)
Chruper_2004
Dodano
26.07.2004 02:15:12
hehe Chruper bylem przez pewnien czas tegop samego zdania :D, ale przeciez kazdy czytal regulamin i zgadzajac się na uczestniczenie w forum musial się zgodzić na warunki regulaminu – wydroślij, przejźyj an oczy bo ja to zrobiłem, ale niestety bardzo nie dawno...

A wolnośc słowa tu obowiązuje, ale jeźeli ktos pisze glupoty moga komuś nerwy puścić :D
=Dario=
Dodano
26.07.2004 00:46:50
Chruper chlopcze, buntowac mozesz sie w piaskownicy. Na tym forum obowiazuja pewne reguly ktore zaakceptowales podczas rejestracji. Jesli ich nie bedziesz przestrzegal – wylecisz. To takie trudne do zrozumienia ?

BTW, co ten "bunt" ma wspolnego z dzialem Gry ?
EL NINO
Dodano
25.07.2004 23:42:57
Chruper_2004
Dodano:
25.07.2004 23:38:45
Komentarzy:
9
Strona 2 / 2