wiedzieliście źe nie ma tu wolonści słowa!!!!

Buntujcie się !!!!! co to mam być!!!! jesteście śmieszni ....to jak napiszę źe mocnego stronga to co będzie reklama i teź mnie skasujecie :–)))))

......

Odpowiedzi: 20

theboss78:
=Dario=:
tylko pogladami o teściowej się wymieniają

To jest bardzo wazny temat.:mrgreen:

Życiowy taki i wogóje lepszy niź ten o wolności słowa, te czasy się juź skończyły. :mrgreen:
Anonymous
Dodano
29.07.2004 11:50:13
=Dario=:
tylko pogladami o teściowej się wymieniają

To jest bardzo wazny temat.:mrgreen:
theboss78
Dodano
28.07.2004 21:29:56
Zamknijcie ten temat, bo nikt juz nie pisze o "wloności słowa" tylko pogladami o teściowej się wymieniają – i ja tu głupoty pisałem....
=Dario=
Dodano
28.07.2004 20:30:37
aligator:
gusioo:

Czekaj jak się Twoja teściowa dowie co tu wypisujesz ;) :P

Co Ty gusioo, internet i teściowa ? Czarna magia :twisted: Moźe Rebe spać spokojnie :D

No chyba źe taka teściowa coś koło 40–tki , bywają takie bestyjki. :lol:
Taką mieć to zusammen z źoną to juź prawie harem :idea: :wink:
Seeker
Dodano
28.07.2004 19:25:23
gusioo:

Co Ty gusioo, internet i teściowa ? Czarna magia :twisted: Moźe Rebe spać spokojnie :D
aligator
Dodano
28.07.2004 16:20:52
Rebe:
gusioo:
Kurna narzekacie na teściowe, a teściowa to teź człowiek :lol:
Dobrze, źe nie mam teściowej

A kto Ci takich bajek naopowiadał ? :shock: :wink:

Anonymous
Dodano
28.07.2004 16:17:34
gusioo:

A kto Ci takich bajek naopowiadał ? :shock: :wink:
Rebe
Dodano
28.07.2004 13:43:24
Anonymous
Dodano
28.07.2004 13:22:15
Seeker:

A co teściowo tyź z ...z Tolteków czy moźe z Machu Picchu :wink: :mrgreen:

e....tam – pewnie ze "słodkich źmij" :wink:
Rebe
Dodano
27.07.2004 20:51:19
EL NINO:
Rebe:
Raczej, Seeker, o jakim Quetzalcoatlu myslałem – on to, jak na gada przystalo ......jadem pluje :wink:
No paczcie Rebe. Ja to se caly czas myslalem, ze jadem to jeno moja tesciowa pluje :mrgreen: :mrgreen: .

A co teściowo tyź z ...z Tolteków czy moźe z Machu Picchu :wink: :mrgreen:
Seeker
Dodano
27.07.2004 20:40:54
Rebe:
Raczej, Seeker, o jakim Quetzalcoatlu myslałem – on to, jak na gada przystalo ......jadem pluje :wink:
No paczcie Rebe. Ja to se caly czas myslalem, ze jadem to jeno moja tesciowa pluje :mrgreen: :mrgreen: .
EL NINO
Dodano
27.07.2004 17:12:16
Rebe
Dodano
27.07.2004 13:27:23
Rebe:
do Chrupera_2004go
Moźe byś tak, zanim zaczniesz uźywac słów, których znaczenia nie znasz do słownika sięgnął?
W innym bowiem przypadku winieneś być traktowany jako
zwierze ono z andyjskich płaskowyźy sie wywodzace.

Ja nie wiem :wink: – kondo......? :wink: :mrgreen: , rozpiętość po naciągnięciu, eee.... chyba ze 2 metry :wink:
Seeker
Dodano
27.07.2004 13:20:30
Kuba:

Chruper_2004:
...regulamin jest od tego by go łamać

A moderatorzy m.in po to, aby takich ciągle łamiących regulamin usuwać.

To znaczy źe co, Kuba :?: Banana dla Chrupka :mrgreen:
aligator
Dodano
27.07.2004 13:06:06
Pozwólnie, źe się wtrące
Chruper_2004:
...regulamin jest od tego by go łamać

A moderatorzy m.in po to, aby takich ciągle łamiących regulamin usuwać.

Chruper_2004:

muszę jeszcze zierać by fundnąć sobie jakiś lepszy ciuszek teraz zaczynam studia i skąd na to brać

Równie dobrze mógłbyś iść do sklepu i poprostu ukraść te ubrania. Przestępstwo i kradzieź taka sama jak w przypadku nielegalnego oprogramowania.

Chruper_2004:

Propo stypendiów nie jest tał łatwo bo niema jeszcze nawet dziś konkretnychi jasnych ustaw

Postaraj się o stypendium socjalne lub/i o poźyczkę studencką. W tamtym roku wynosiła 460 zł. Spłaty zaczynają się rok po skończeniu studjów, raty nie więcej niź 20% dochodów :–)
Kuba
Dodano
27.07.2004 11:32:45
szum a nie wiadomo oco...tylko nagonkę robicie....

Szum nie wiadomo o co tylko nagonke Chruper robisz. Wiele halasu malo tresci. Zakoncz juz ta nieprowadzaca do niczego dyspute.
Ivaho
Dodano
27.07.2004 04:12:13
1. propo hakerów nio moźe troszkę przesadziłem z dosłownym znaczeniem ale chciałem troszke zobrazować dla mniejszego grona niezzrozumiałych...
2. czy młody tzw"haker" musi od razu mieć kompa w domu wyposaźonego w jakiś nadzwyczajny sprzęt za kilka tysiaków ...napewno nie ewentualnie przesiaduje w kafejach...
3. Propo stypendiów nie jest tał łatwo bo niema jeszcze nawet dziś konkretnychi jasnych ustaw ... odsyłają ludzi z jednego urzędu do drugiego zjednej placówki do drugirj i tak w kółka ...a jak juź uda ci się coś wyskorobać to dosatejesz marne ok.200 pln. na 1 mies. opłać stancje to juź 275pln. powiesz akademik moźe niektórym to odpowiada ...a choćby to ok 130... niewspomnę o kupnie roweru:–)... powaźnie to dalej kasan na pkp, pks, i jakieś jedzonko, ksiąźki kartki do dotowania na wykładach, buty wymieniać dalej ....masa tego i to za jedyne 200?
4. Złodziejem nie jestem kto wam powiedział bo napewni nie ja źe coś kupiłem!!!! od pirata !!! szum a nie wiadomo oco...tylko nagonkę robicie....

chrupcio
Chruper_2004
Dodano
27.07.2004 03:06:40
=Dario=:
Ale kto powidział, źe trzeba kazda gre kupic – masz kumplów i zakładacie źe kaźdy co miesiac kupuje jakas giere i pozyczacie je sobie na jakis okres, a mozesz sobie ewentualnie zrobic obraz.

Albo robicie zrzute na gre i kupujecie a potem porzyczacie albo przegrywacie.
theboss78
Dodano
26.07.2004 23:54:21
no cóź po części ma chlopak racje – kiedyś wpadła mi w ręce ksiązka ktora mówi o tym, źe są hakerzy ktorzy zyli w slumsach i na peryferiach, a zostali bardzo sławnymi hakerami.
Mam 1 pytanko: co ma haker do piractwa, bo nie mam pojęcia. Haker to osoba ktora wlamuje sie do roznych komputerow, by sprawdzic swoja wiedze, ale maja zasady, by nie niszczyć tego co jest w środku. To jest haker, moze chodzilo Ci o krakera, ale tacy to zupełnie nie swieca przykładem.
Ale kto powidział, źe trzeba kazda gre kupic – masz kumplów i zakładacie źe kaźdy co miesiac kupuje jakas giere i pozyczacie je sobie na jakis okres, a mozesz sobie ewentualnie zrobic obraz.
=Dario=
Dodano
26.07.2004 20:02:11
Chruper_2004:
jak myślisz dlaczego hakerzy tak są rozchwytywani .... bo chcieli zmienić coś w źyciu dojść do czego ś podnieść się ze slamsów...

Moźe byś tak, zanim zaczniesz uźywac słów, których znaczenia nie znasz do słownika sięgnął?
W innym bowiem przypadku winieneś być traktowany jako
zwierze ono z andyjskich płaskowyźy sie wywodzace.
Masz z nim nawet jedną cechę wspólną – plujesz bez opamiętania.
Rebe
Dodano
26.07.2004 14:57:58
Chruper_2004
Dodano:
25.07.2004 23:38:45
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2