Widows XP pirat a oryginal
witam!
przez wiele lat korzystalem z pirackich windowsow..
jakis czas temu kupilem laptopa i w nim jest oryginalny XP HOME szczerze mowiac nie widze kompletnie zadnej roznicy miedzy obecnym a poprzednimi widowsami...powiedzcie mi jakie sa korzysci dla uzytkownika DOMOWEGO KOMPUTERA pracujacego na oryginale?
jakies plusy i minusy...
przez wiele lat korzystalem z pirackich windowsow..
jakis czas temu kupilem laptopa i w nim jest oryginalny XP HOME szczerze mowiac nie widze kompletnie zadnej roznicy miedzy obecnym a poprzednimi widowsami...powiedzcie mi jakie sa korzysci dla uzytkownika DOMOWEGO KOMPUTERA pracujacego na oryginale?
jakies plusy i minusy...
Odpowiedzi: 5
Życzę Ci abyś kiedyś napisał program zarywając kilka nocy i pijąc 40 kaw. Potem niech ktoś Ci go ukradnie. Róźnicę pojmiesz w mig.
Coś o tym wiem, sam piszę.
Coś o tym wiem, sam piszę.
Gbyby kaźdy myślal tak jak Ty, to... szkoda gadać.
Idąc tym tokiem rozumowania to po co zapłacić za coś w sklepie skoro moźna sobie to wziąść i ukraść. Nie przekonasz mnie, źe to całkiem inna sytuacja.
Komercyjne oprogramowanie jest takim samym produktem jak kaźdy inny.
Idąc tym tokiem rozumowania to po co zapłacić za coś w sklepie skoro moźna sobie to wziąść i ukraść. Nie przekonasz mnie, źe to całkiem inna sytuacja.
Komercyjne oprogramowanie jest takim samym produktem jak kaźdy inny.
Dokładnie masz tylko satysfakcje
tylko to ??
wiesz mozna miec tez satysfakcje ze wydalo sie na widowsa 25 zl a nie rzeczywista cene i miec satysfakcje ze nie jest sie jeleniem,bo po co placic za cos duze pieniadze skora mozna zaplacic grosze i korzystac w pelni z tego oprogramowania...
ale to tylko takie przyklady...
wiesz mozna miec tez satysfakcje ze wydalo sie na widowsa 25 zl a nie rzeczywista cene i miec satysfakcje ze nie jest sie jeleniem,bo po co placic za cos duze pieniadze skora mozna zaplacic grosze i korzystac w pelni z tego oprogramowania...
ale to tylko takie przyklady...
Satysfakcja ze kupiles, a nie ukradles :wink: