Widok (przezrocze)
Mam ustawiony folder ze zdjęciami na przezrocze, ale nie działa. Widoczne są tylko miniaturki ustawione w jednej lini. Nie ma podglądu. W innych folderach nie ma także tego paska po lewej stronie gdzie widoczne są szczegóły plików i malutki podgląd plików graficznych. Nie wiem jak to ustawić z powrotem.
Odpowiedzi: 6
W takim razie przywróć shell32 na oryginalny, który wyexpandujesz z płyty. Nowe style pozwoli Ci aplikować UxTheme Patcher.
Zapomniałem dodać, że podmieniałem shell32.dll, aby móc zainstalować nowe style do XP.
Można zmienić, ale to nie daje efektów. Wydaje mi się, że coś jest w rejestrze namieszane. To co napisał Leon$ zrobiłem i też żadnych zmian.
#-o nie rozumiem bardzo. jak masz otwarty folder i na pasku menu tego folderu(u góry folderu)
masz [ widok ] i w tym nie można zmienić widoku?? (miniaturki, kafelki lista ....itd)
Mam to zaznaczone, ale paska nie ma.
[quote=donROGALesko]W innych folderach nie ma także tego paska po lewej stronie gdzie widoczne są szczegóły plików i malutki podgląd plików graficznych. Nie wiem jak to ustawić z powrotem.[/quote]
Jakiś folder >> Narzędzia >> opcje folderów >> ogólne >> zadania-pokaż popularne zadania w folderach
:lol:
Strona 1 / 1