Wersja XP
Witam.
Jak mogę sprawdzić bez instalowania jakiego posiadam windowsa XP na płycie, nie mam do niego źadnego opakowania wiec nie wiem.
Chciałbym wiedzieć czy to wersja professional, czy home i czy z SP2. Z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam
Jak mogę sprawdzić bez instalowania jakiego posiadam windowsa XP na płycie, nie mam do niego źadnego opakowania wiec nie wiem.
Chciałbym wiedzieć czy to wersja professional, czy home i czy z SP2. Z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam
Odpowiedzi: 6
Trzeba, gusioo, dostawcę zmienic – moi zawsze markerem pisali* :mrgreen:
* kwestia znajomości bukw ;)
* kwestia znajomości bukw ;)
Rebe:
Ale i tak – na co naklejka, jeźeli na płycie jest opis? – Kwestia odpowiedniego ustawienia jej do swiatła :mrgreen:
Z tym teź moźe być problem.
ale to zalezy od zarowki, bo jak neonowka to napisow nie wyswietla :lol:
Touche – gusioo. Ideologię sobie dorobiłem w postaci
Ale i tak – na co naklejka, jeźeli na płycie jest opis? – Kwestia odpowiedniego ustawienia jej do swiatła :mrgreen:
... zewnętrzengo softu – mam problem z mordką, więc tylko "... się" Ci napisze ;)bez instalowania jakiego ...
Rebe:
gusioo:
Na naklejce powinno pisać.
Szczególnie jezeli był "w domu" scalany :lol:
moby* – winver w uruchom wpisz.
;)
gusioo:
Na naklejce powinno pisać.
Szczególnie jezeli był "w domu" scalany :lol:
moby* – winver w uruchom wpisz.