Wersja jezykowa w Win XP PRO
[size=6]Witam,
Czy mogę liczyć na pomoc w sprawie ustawień wersji językowej Windows. Mam Windows XP Prof w polskiej wersji ale potrzebuję współdzielić kompa w wersji angielskiej Windows (etykiety w Windows, okna dialogowe, podpisy do ikon itp). Nie wystarcza zmiana ustawień regionalnych i językowych. Moze jakaś gałąź w rejestrze?????](*,)
Zupełnie nie wiem co i jak trzeba przestawić żeby uzyskać wersję EN z PL. I czy da się tak zrobić aby po zmianach oprogramowanie i windows update widzialo wersję EN na "zawsze".? ??? Czy trzeba mieć jakieś ekstra pliki czy co i gdzie ich szukać.???? Muszę to zrobić ponieważ potrzeba jest zainstalować oprogramowanie na domyślnych ustawieniach EN. Wersji EN nie mogę dostać a na gwałtu rety potrzebuję to zmienić.
Z gory dzieki[/size]
:rolleyes:
Odpowiedzi: 1
Nie ma takiej mozliwości.
Jest co prawda MUI ale raz, że nie jest do dostania dla przeciętnego smiertelnika a dwa że działa w odwrotną stronę.
Moznaby cudować i pchać angielskiego Service Packa do polskiego systemu ale IMO to proszenie się o kłopoty a i efekt końcowy może nie spełnić oczekiwań.
Strona 1 / 1