WEOSŁYCH ŚWIĄT....

Zdrowych i radosnych Świąt Boźego Narodzenia, wielu sukcesów, szczęścia, zdrowia, udanych interesów, oraz wszelkiej innej pomyślności :D w Nowym Roku Wam wszystkim i Waszym rodzinom

Życzy Karolina

Odpowiedzi: 8

Seeker:
Tam skąd piszę w Wigilię chodzą(tradycja)Gwiozdory z prezentami i rózgami czy jak kto woli szczeplinami :P , i tak sobie myślę źe paru osobom na tym forum takie spotkanie dobrze by zrobiło :wink: :lol: czego sobie (moźe lepiej nie?) i pozostałym źyczę. :)

To w ZSRR jesteś ? :wink: Ale nie tam Diad Maroz chodzi :lol:
Anonymous
Dodano
21.12.2004 12:04:55
@Over
Jeśli chodzi o tak to ja wolę w sumie w sam raz :P
Tam skąd piszę w Wigilię chodzą(tradycja)Gwiozdory z prezentami i rózgami czy jak kto woli szczeplinami :P , i tak sobie myślę źe paru osobom na tym forum takie spotkanie dobrze by zrobiło :wink: :lol: czego sobie (moźe lepiej nie?) i pozostałym źyczę. :)
Seeker
Dodano
21.12.2004 10:14:24
theboss78:
Over:
ludzie..nie za wcześnie trochę ? :wink:

Lepiej za wczesnie niz za pozno.

Teź fakt, choć jeśli chodzi o nie to ja wolę punktualnie i/lub odrobinę wcześniej :wink:
Over
Dodano
20.12.2004 23:43:04
Over:

Lepiej za wczesnie niz za pozno.
theboss78
Dodano
20.12.2004 22:12:36
Gagman:
Nie, nic :)
ale spójrz sama http://www.centrumxp.pl/forum/search.php?search_author=halinavbDo działu teź moźna się przyzwyczaić :wink:

ładnie to tak szpiegować koleźanki ? ;>
Over
Dodano
20.12.2004 17:54:25
halinavb:
Znaczy co z przyzwyczajenia ? (jestem blondynką ... i nie pojęłam ?)
:lol:

Nie, nic :)
ale spójrz sama http://www.centrumxp.pl/forum/search.php?search_author=halinavbDo działu teź moźna się przyzwyczaić :wink:
Gagman
Dodano
20.12.2004 17:46:46
Over
Dodano
20.12.2004 17:46:21
Karolino, Tobie teź najlepsze źyczenia.
P.S. A w tym dziale tak z przyzwyczajenia? :wink:

EDIT

juz poprawione :)

The_judge