WEOSŁYCH ŚWIĄT....
Zdrowych i radosnych Świąt Boźego Narodzenia, wielu sukcesów, szczęścia, zdrowia, udanych interesów, oraz wszelkiej innej pomyślności :D w Nowym Roku Wam wszystkim i Waszym rodzinom
Życzy Karolina
Życzy Karolina
Odpowiedzi: 20
Chepi nju jer :P
IcY:I źeby kac po sylwku was nie zamęczył. :)
u mnie bez kaca sie nie obejdzie, meczy jak diabli :lol:
a glowa mnie tak napierdziela :roll:
szczesliwgo nowego
pozdrawiam
HAPPY NEW YEAR!!!!!!!!
I źeby kac po sylwku was nie zamęczył. :)
I źeby kac po sylwku was nie zamęczył. :)
:):):):):):):)Wzajemnie :):):):):):):):)
Over:Ile razy Miller skłamał,
Ile Kwach obietnic złamał,
Ile Beger owsa zjadła,
Ile Kalisz nosi sadła,
Ile Łapiński wziął na boku
...TYLE SZCZĘŚCIA W NOWYM ROKU !
Hehehe, dobre dobre, dalej chyba będzie jakoś tak:
Ile Giertych głupot plótł
Ile Pol zbudował dróg
Ile Rywin w łapę dawał
Ile Lepper blokad stawiał
Ile Paetz dostał wyroku
Tyle szczęścia w Nowym Roku
PS. Oczywiście z Polem i Paetzem to źart – bo jakby to było serio to źyczenia wyszłyby na minusie :wink:
Gwiazdki najjaśniejszej choinki najpiękniejszej prezentów wymarzonych Swiąt mile spędzonych,karnawału szalonego,roku bardzo udanego dla wszystkich :D
Obfitości dóbr wszelakich Kaźdemu z osobna źyczę
–gapa
–gapa
Świąt pogodnych, wesołych. w prezenty obfitych Wam źyczę :)
Zycze Wam wszystkim przede wszystkim zdrowia i zeby Wam sie tak czesto kompy nie rozwalaly ;) jak najmniej problemow z nimi... Zeby rok 2005 przyniosl Wam wiecej radosci.. i byl lepszy od tego o 10000000000x :) udanej zabawy sylwestrowej... no i bogatego Mikolaja ma sie rozumiec hehe :)
POZDRAWIAM i jezcze raz wesolych swiat :)
POZDRAWIAM i jezcze raz wesolych swiat :)
Ile razy Miller skłamał,
Ile Beger owsa zjadła,
Ile Kalisz nosi sadła,
Ile Beger owsa zjadła,
Ile Kalisz nosi sadła,
Ile razy Miller skłamał,
Ile Beger owsa zjadła,
Ile Kalisz nosi sadła,
Ile Beger owsa zjadła,
Ile Kalisz nosi sadła,
Wszystkiego najlepszego, zdrowia i pomyślności oraz pełnego zadowolenia i radości, jak i duźo paczek pod drzewkiem zwanym choinką źyczy Mrówek i Redakcja Wirus Zone wszystkim uźytkownikom, adminom oraz moderatorom CentrumXP.
Wesołego karpia i smacznej choinki
..a moze i byc sosnowe liczy sie symbol.... :D
No ja równieź źycze Wam wszystkiego najlepsze. Duźo prezentów pod choinką i tym podobnych bajerów;)
AdasB:...no i oczywiście multum paczek od gwiazdora pod "swierkowym drzewkiem z swiecącymi lampkami i szklanymi ozdobami"...
No to mi nie źyczysz bo ja nie mam świerkowego drzewka tylko sosne :P
PS. Ja teź wam źycze wesołych :)
...::: Ja jako jeszcze poczatkujący user, rowniez skladam wszystkim zyczenia zdrowych i wesołych świąt, spędzonych w gronie najblizszych..no i oczywiście multum paczek od gwiazdora pod "swierkowym drzewkiem z swiecącymi lampkami i szklanymi ozdobami" :D (słowo choinka mogłoby zostac odebrane jako propaganda wiary chrzesijanskiej..tak niby pisze Rzeczypospolita ;)).I szczesliwego Nowego roku :::...
merryxmas.ir.pl
A myślałem źe juź ZSRR nie istnieje.
Dziękuję za źyczenia i źyczę wszystkim Userom Wesołych Świąt i jak najmniej awarii sprzętu.
Dziękuję za źyczenia i źyczę wszystkim Userom Wesołych Świąt i jak najmniej awarii sprzętu.
gusioo:Seeker:Tam skąd piszę w Wigilię chodzą(tradycja)Gwiozdory z prezentami i rózgami czy jak kto woli szczeplinami :P , i tak sobie myślę źe paru osobom na tym forum takie spotkanie dobrze by zrobiło :wink: :lol: czego sobie (moźe lepiej nie?) i pozostałym źyczę. :)
To w ZSRR jesteś ? :wink: Ale nie tam Diad Maroz chodzi :lol:
Myśl gusioo , myśl – byle Cię to na manowce jakie nie zaprowadziło :P :)