WEBstar DXF100 USB cable modem!!!
mam problem z tym sprzetem:
1. po parunastu minutach korzystania z internetu win XP sie wylacza wyswietlajac blad "stop", i wyszczegolnia blad sterownika do tego urzadzenia.
nie wiem czemu??? sciagnalem nowe sterowniki ale nic to nie dalo! bardzo prosze o pomoc w tej sprawei moze ktoas wie jak usunac ten problem!!!
1. po parunastu minutach korzystania z internetu win XP sie wylacza wyswietlajac blad "stop", i wyszczegolnia blad sterownika do tego urzadzenia.
nie wiem czemu??? sciagnalem nowe sterowniki ale nic to nie dalo! bardzo prosze o pomoc w tej sprawei moze ktoas wie jak usunac ten problem!!!
Odpowiedzi: 4
Anonymous:
dzwonilem do providera i powiedzial ze modem jest sprawny wiec moze ktom ma inny pomysl jak rozwiazac moj problem???
Powiedziął – to jest to słowo.
A skąd wie?
Ten modem mojego znajomego teź był sprawny , bo pod w9x takiego problemu nie było.
Moźe jednak poproś by się pofatygowął z innym i dopiero jeźlei bedzie to samo daj się przekonać, źe on ma rację.
dzwonilem do providera i powiedzial ze modem jest sprawny wiec moze ktom ma inny pomysl jak rozwiazac moj problem???
dzieki!!! pogadam z administratorem i to co mowisz zdaje sie byc prawda!!!
U znajomego było gorzej – XP + webstar przy póbie pobrania plik z sieci powodował reset.
Rozmowa z dostawcą netu wyjaśniła sprawę – bład modemu. Od ręki wymienili na inną sztukę i kłopot zniknął.
Pewnie masz jakąś "wariację" na ten sam temat.
Rozmowa z dostawcą netu wyjaśniła sprawę – bład modemu. Od ręki wymienili na inną sztukę i kłopot zniknął.
Pewnie masz jakąś "wariację" na ten sam temat.
Strona 1 / 1