Warkoczyki=D
Witam, chcialem sobie zrobic warkoczyki, ale jeszcze nie mam dlugich wlosow i nie wiem czy sie oplaca zapuszczac bo nie wiem jak bd wygladac. Moze zna ktos z was jakis program zebym mogl zobaczyc jak bd wygladal. Wklej swoje zdj, naloz warkoczyki i gotowe. Nie znam tylko zadnego takiego programu. Pomozcie... :D
Odpowiedzi: 5
ja tylko dalem takie zdj. na serio to chce zrobic zwykle proste, przynajmniej na poczatek. A mieszkam pod Wawa. A fryzjer mnie zrozumial w 100% jestem pewien, pokazywalem mu zdj :) ale sam nie wiem czy nie wzial by wiecej, moze :? Ale sam juz nie wiem czy mam robic. Poczytalem duzo na innym forum i .... z tym jest strasznie duzo pracy, trzeba spac w hustce, myc co 2dni i jeszcze poprawiac, 200zl na miesiac :( Poza tym wlosy ci wypadaja od tego naciagniecia, same problemy...chyba trzeba pozostac soba :)
pozdro
pozdro
to gdzie ty mieszkasz?? chyba na białorusi. Jestes pewny ze fryzjer dobrze Cie zrozumiał, bo moze on mysli ze chcesz po zapuszczeniu wlosów zeby ci warkocz zaplesc :D te warkoczyki co masz na zdjęciu w poscie to ( w Warszawie) na bank beda ze 200 albo wiecej zł kosztować za 30 zł to obcinaja maszynka na łyso.
Jak niczego na temat t5ego programu sie nie dowiesz to napisze ci wieczorem jak sie z siostrą zdzwonie bo sie mi kojazy ze ona czym takim sie kiedyś bawiła.
Jak niczego na temat t5ego programu sie nie dowiesz to napisze ci wieczorem jak sie z siostrą zdzwonie bo sie mi kojazy ze ona czym takim sie kiedyś bawiła.
30zl u mnie :D
slyszalem o wirtualnym studiu wizazu, ale tam nie ma warkoczykow w fryzurach :(
slyszalem o wirtualnym studiu wizazu, ale tam nie ma warkoczykow w fryzurach :(
wilukce:Witam, chcialem sobie zrobic warkoczyki, ale jeszcze nie mam dlugich wlosow i nie wiem czy sie oplaca zapuszczac bo nie wiem jak bd wygladac. Moze zna ktos z was jakis program zebym mogl zobaczyc jak bd wygladal. Wklej swoje zdj, naloz warkoczyki i gotowe. Nie znam tylko zadnego takiego programu. Pomozcie... :D
simsy co robisz sobie zdjęcie głowy i tam mozna zobacyc albo sie donwie o ten program ale takei warkoczyki kosztuja kupe kasy
W simsach :P ale to bez zdjecia. A podobno w fife tylko niewiem jakiej mozna dac swoja twarz jako gracz i moze dalo by sie tez "warkoczyki" zrobic :]
Strona 1 / 1