Visual Studio 2005 Beta 2 i Tlen.pl
Witam...
Mam Windowsa XP Pro oraz komunikator tlen.pl... wszystko bylo ok doczau kiedy zainstalowalem Visual Studio 2005 Beta 2... po zainstalowaniu i probie otwarcia okna rozmowy pojawial sie komunikat o tym, ze tlen.pl.exe zaweira blad i czy debugowac jesli bralem 2x na Nie to okno rozmowy sie pojawialo... wiec postanowilem odinstalowac Visual Studio 2005 Beta 2 i Tlen.pl i teraz pojawia sie taki komunikat kiedy klikne na ok pojawia sie taki komunikat... czy ktos wie jak je usunac...???
Mam Windowsa XP Pro oraz komunikator tlen.pl... wszystko bylo ok doczau kiedy zainstalowalem Visual Studio 2005 Beta 2... po zainstalowaniu i probie otwarcia okna rozmowy pojawial sie komunikat o tym, ze tlen.pl.exe zaweira blad i czy debugowac jesli bralem 2x na Nie to okno rozmowy sie pojawialo... wiec postanowilem odinstalowac Visual Studio 2005 Beta 2 i Tlen.pl i teraz pojawia sie taki komunikat kiedy klikne na ok pojawia sie taki komunikat... czy ktos wie jak je usunac...???
Odpowiedzi: 11
Tez nie pomoglo... no trudno robie formata...
dolek3:
1. To co masz wpisane w rejestrze pod jako wartość Debugger miałeś wpisać w start –> uruchom ;)
2. "Nie moźna zainicjować przystawki" zdaje się w przyklejonym temacie "Często zadawane pytania ..." jest.
3. Wyłączysz ten MDM i sprawdzisz czy błędy się pojawiają przy tlenie czy nie ??
Nie pomoglo... moja sytuacja wyglada tak visual odinstalowany... rejestr wyglada tak... a tutaj niespodzianka, kiedy klikam w Uslugi i aplikacje wyskakuje taki komunikat... MDM wlaczone... nie wiem juz co robic... czyzby tylko format pomogl...???
Nie pomoglo... moja sytuacja wyglada tak visual odinstalowany... rejestr wyglada tak... a tutaj niespodzianka, kiedy klikam w Uslugi i aplikacje wyskakuje taki komunikat... MDM wlaczone... nie wiem juz co robic... czyzby tylko format pomogl...???
Zobacz czy masz usługę Machine Debug Manager (MDM) –> wyłącz ją i ustaw ją wyłączony.
Jak bym mial to bym tak zrobil... :/ Ale nie mam wlaczone...
źe tak się zapytam, przywracanie systemu to właczone masz??? Bo jeśli tak to przywróć system do momętu gdy nie zainstalowałeś jeszcze tego "Visual Studio 2005 Beta 2"
Wiec tak... zrobilem tak jak mowisz ale tez nie pomoglo... wiec zainstalowalem ponownie Visual Studio 2005 Beta 2 i teraz pojawia mi sie komunikat czy debugowac czy niee klikam dwa razy na "NO" i wtedy dopiero pojawia sie okno rozmowy... prubowalem tez po zainstalowaniu zrobic ten trick z tym Drwtsn32 ale to nie pomaga tylko wylacza to, ale kiedy wylacze to, to wtedy pojawia sie komunikat ten co podalem w pierwszym poscie... jakies propozycje...??? Jak potrzebujesz jakies screeny to mow to odrazu zamieszcze...!!!
Spróbuj zarejestrować Dr Watson jako domyślny debugger poleceniem
. Następnie uruchom go poleceniem Drwtsn32 i odznacz (jeźeli jest zaznaczona) opcję powiadomienie wizualne.Drwtsn32 –i
Wpis Auto ma wartosc 0... :| Inny pomysl...???
Wyłącz Just–In–Time debugger ;)
Tutaj: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\Current Version\AeDebug zobacz czy wpis Auto ma wartość 0 jak nie to zmień i reboot.
Tutaj: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\Current Version\AeDebug zobacz czy wpis Auto ma wartość 0 jak nie to zmień i reboot.
Strona 1 / 1