Visual C++ runtime Library–Error

hello, mam problemik moze juz sie ktos z grupowiczów z nim spotkał gdyz:
Jak uruchamiam jakąs gre np Serious Sam 2 to wywala mi ERROR Visual C++ runtime Library C:......SeriousSam.exe i tak jest z innymi grami ten sam bład ale w innych *.exe Domyslam sie ze trzeba by było odnowic biblioteki Visual C++ runtime tylko skąd je wźiąść.

P.S to nie jest wina gry czy gier wylko poprostu sie te biblioteki wysypały, skanowałem system antiwirem nic nie znalazł.
tak mi sie tylko wydaje, moze ktoś ma jakieś inne sugestie jak ten problem naprawic ??
pzdr. A.

Odpowiedzi: 2

To wina niewłaściwych kokeków do filmow ktore gryzą sie z bibliotekami systemowymi.Ściągnij sobie Acemcp593pro (jest to pakiet kodekow który jednak odradzam) uruchom go i zgódz sie na opcje agresive remover co spowoduje calkowite wywalenie wszystkich kodekow z systemu potem mozesz wyjsc z ACEMCP i zainstalowac sobie kodeki do filmow nie sprawiajace problemow. Proponuje divx 5.0.5 i jakiegos starego xvida i to wystarczy zeby wszystkie filmy chodzily a przy tym nie bylo problemow z grami
zbor
Dodano
11.11.2003 18:57:58
Przylanczam sie do prosby o pomoc. Ja mam tak teraz w Max Paynie(1), szukalem na mirosofcie latek lub porad, niestety nic nie skutkuje :x
gen
Dodano
25.10.2003 00:53:02
Mat
Dodano:
20.10.2003 21:49:58
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1