Visual C++ – pomocy ;( ;( ;(
Hej hej!
Bardzo prosze o pomoc!
Probowalam uruchomic gre, ale cos sie nie dalo, poniewaz wyskoczyl taki o to blad:
"Microsoft visual C++ Runtime Libary
Runtime error!
This applications has reqested the Runtime to terminate it in an unsual way."
Pytalam wszystkich moich kolegow, nikt nie wie dlaczego tak jest ;(
Mam karte graficzna Geforce FX 5200 i glupia karte dzwiekowa :P
Pomozcie!!! Jestem zbulwersowana ta sytuacja!!! :cry: :cry: :cry:
Kasiunia
Bardzo prosze o pomoc!
Probowalam uruchomic gre, ale cos sie nie dalo, poniewaz wyskoczyl taki o to blad:
"Microsoft visual C++ Runtime Libary
Runtime error!
This applications has reqested the Runtime to terminate it in an unsual way."
Pytalam wszystkich moich kolegow, nikt nie wie dlaczego tak jest ;(
Mam karte graficzna Geforce FX 5200 i glupia karte dzwiekowa :P
Pomozcie!!! Jestem zbulwersowana ta sytuacja!!! :cry: :cry: :cry:
Kasiunia
Odpowiedzi: 6
Hej, to nikt mi nie pomoze? ;( Bede bardzo wdzieczna za okazanie choc troche zainteresowania co do mojej osoby!!! Paaaa!!!
Aha, skad mam wiedziec jakie ja mam sterowniki??!! Czarodziejka jestem? :cry:
Hej!!!
No bo jest glupia i tyle! :P
A gra nazywa sie 911 paramedic – dostalam ja od kolegi, jemu tez nie dziala!!! Czytalam tamta notke, ale ja sie na tym nie znam i nie umiem nic sama zrobic, dlatego prosze Was o pomoc!!!
No bo jest glupia i tyle! :P
A gra nazywa sie 911 paramedic – dostalam ja od kolegi, jemu tez nie dziala!!! Czytalam tamta notke, ale ja sie na tym nie znam i nie umiem nic sama zrobic, dlatego prosze Was o pomoc!!!
Moźe zamist pytać wszystkich przeczytasz to:
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=5076 i wnioski wyciągniesz.
Ani nie raczłaś napisać jaka gra, ani jakich wersji sterowników uźywasz, ani nawet dlaczego uwaźasz kartę dźwiękową za ... głupią . – Te uwagi mają charakter ogólny i nie oczekuję na nie reakcji.
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=5076 i wnioski wyciągniesz.
Ani nie raczłaś napisać jaka gra, ani jakich wersji sterowników uźywasz, ani nawet dlaczego uwaźasz kartę dźwiękową za ... głupią . – Te uwagi mają charakter ogólny i nie oczekuję na nie reakcji.
Nio, ale jakie patche? Pomozcie mi!!! Prosze ;( Pytalam juz wszystkich, NIKT NIC NIE WIE, a ja musze w to zagrac... :cry: 4579691 moje gg jakby ktos chcial mi pomoc!!! ;(
no niestety ale chyba trzeba będzie przeinstalowac gre albo znaleść do niej jakies patche bo mi sie teź tak z gg robiło i zreinstalowałem i było good!
Strona 1 / 1