Via KT 600
Mam zamiar zmienić płytę główną i zastanawiam się nad płytą z chipem Via KT 600 ( bo są tanie )
I poszukuje informacji na temat tego chipu, jakieś forum, testy lub porównanie. Szukałem w necie
ale z marnym skutkiem ( same sklepy ) moźe ktoś zna jakieś strony.
Pozdrawiam :?
I poszukuje informacji na temat tego chipu, jakieś forum, testy lub porównanie. Szukałem w necie
ale z marnym skutkiem ( same sklepy ) moźe ktoś zna jakieś strony.
Pozdrawiam :?
Odpowiedzi: 9
Zgadza się ale muszę wybrać albo wydajność albo wyposaźenie stracę na wydajności ale będę miał więcej slotów PCI ( teraz mam 5 i wszystkie zajęte ) a tam jest wbudowany Raid, Audio, Lan, to są 3 sloty wolne
a tam jest ich 6 załoźę SCSI,Lan ( bo musze mieć dwie aby uwolnić się od domowników czaty itp. ) kartę TV
( GP na C+ ) i dodatkowy Raid na kieszenie i zostają 2 sloty. Dlatego chciałem się dowiedzieć czy wogule jest sens inwestowania w Via ale z tego co juź przeczytałem nie jest tak źle.
a tam jest ich 6 załoźę SCSI,Lan ( bo musze mieć dwie aby uwolnić się od domowników czaty itp. ) kartę TV
( GP na C+ ) i dodatkowy Raid na kieszenie i zostają 2 sloty. Dlatego chciałem się dowiedzieć czy wogule jest sens inwestowania w Via ale z tego co juź przeczytałem nie jest tak źle.
Polecam to http://www.tweak.pl/artykul/nforce2_kt600 8) 8)
Zastanów sie porządnie nad nforce2
Jak napisałem wcześniej płyta Asusa A7V600 KT600 DDR400, SATA,RAID,LAN i chyba na tą się zdecyduje
Ale ten Chaintech kosztuje 395 czy kt 600?
a dokladnie 395zl
––– SLAY3R –––
W prawym górym rogu swoich postów masz przycisk zmień. Jak chcesz coś dodać do poprzedniej odpowiedzie, to uźyj tego przycisku.
––– SLAY3R –––
W prawym górym rogu swoich postów masz przycisk zmień. Jak chcesz coś dodać do poprzedniej odpowiedzie, to uźyj tego przycisku.
nie one sa po okolo 400zl
RAdzę Ci kupić z chimep nForce 2 ...Sam mam ChainTech 7njl1 i jest zajebista!!!
chaintech.pl
chaintech.pl
Tutaj powinienes znalezc wszystko.
Strona 1 / 1