v300
czy motorola v300 nagrywa krotkie 2 minutowe filmiki??? babka w slaonie mowila ze tak ale ja nie moge tego znalesc...ktos ma i uzywa..prosze o odp
Odpowiedzi: 3
i to jest dobry czlowiek...DZIEKOWECZKA DOBRY LUDZIKU ZYGO...POZDRO DLA CIEBIE I DO SIEEEGO ROKUU...oto koles ktory ma w bani pelno...elo leo
Motorola v300 nie ma opcji nagrywania filmów. Jest to moźliwe dopiero po agraniu pewnego pliku i flashowaniu telefonu w jakiś tam sposów. Po wgraniu owego pliczku ikonka IM zmienia się na kalendarz a w multimediach pojawia się video. Nie wiem czy moźna aź 2 min nagrywać ale podobno filmiki są nawet dobrej jakości choć często zdarza sie źe przy nagrywaniu sie przytnie. Na allegro było kiedyś duźo aukcji umoźliwiających nagrywanie na necie teź znajdziesz. Moźe w salonie albo porządniejszym komisie ci to zrobią.
Chłopcze po pierwsze to teksty jakie przed chwilą miąłem przyjemnośc wyrzucić są widomym swiadectwem braku kultury z Twej strony. Ot zwykłe gówniarstwo wyłazi i tyle.
Po drugie zaś – jeźlei nie znasz zasad regulaminowych z zakładaniem tematów związanych to moze wskazane by bło, byś dostał jaki "urlop" od pisania na ofrum – jest szansa, źe dzięki temu nie będziesz i smiecił, i po chamsku się zachowywał.
Po drugie zaś – jeźlei nie znasz zasad regulaminowych z zakładaniem tematów związanych to moze wskazane by bło, byś dostał jaki "urlop" od pisania na ofrum – jest szansa, źe dzięki temu nie będziesz i smiecił, i po chamsku się zachowywał.
Strona 1 / 1