Uźytkownik
Witam mam problem logowaniem się do systemu, gdy windows Mi się załaduje, to gdy przechodzi do logowanie wyskakuje mi jakiś komunikat źebym skontaktował się z administratorem bo cośtam, cośtam, nie pamiętam do końca tego komunikatu, jest tylko przycisk OK i jakieś odliczanie czasu, klikam na ok, wyskakuje znowu to samo klikam poraz kolejny i pokazuje mi się ramka od Migracji plików źeby jakieś tam dwa są do zaznaczenia, miał ktoś kiedyś z tym problem, proszę o pomoc. Z góry dziękuje.
Odpowiedzi: 3
Ok, thx za pomoc.
1 i 2 komunikat sugeruje Ci, źe masz uszkodzony profil.
Najszybszym i najlepszym rozwiązaniem bedzie utworzenie nowego profilu, zgranie dokumentów i plików (nie wszystkich !) ze starego do nowego i skasowanie starego profilu.
Najszybszym i najlepszym rozwiązaniem bedzie utworzenie nowego profilu, zgranie dokumentów i plików (nie wszystkich !) ze starego do nowego i skasowanie starego profilu.
Oki, damiancore zaraz zmienie podpis i postaram się, opisać bardziej szczegółowo mój problem. Tylko się na chwile wyloguje.
––>EDIT
Oto opis szczegółowy problemu:
Pierwszy komunikat
jak zostaje wyświetlony przy wlogowaniu do profilu: System windows nie moe załadwoać profilu uźytkownika, poniewaź moźe on być uszkodzony skontatkuj się z administratorem sieci.
Drugi komunikat
System windows nie moźe znaleźć profilu lokalnego i loguje uźytkownika przy uźyciu profilu tymczasowego zmiany wprowadzone w tym profilu zostaną utracone po wylogowaniue
Trzeci komunikat
System windows NT zainstalował w istniejącym katalogu systemu windows 3.x Istnieje moźliwość, migracji niektórych elementów środowiska systemu windows 3.x do środowiska systemu windows NT Zaznacz poniźsze części do migracji oto one:
1.dokonaj migracji plików Windows 3.x WINDOWS.INI i CONTROL.INI
2. dokonaj migracji plików grup menadźera programów Windows 3.x
Tera moźe będziesz coś wiedział damiancore
––>EDIT
Oto opis szczegółowy problemu:
Pierwszy komunikat
jak zostaje wyświetlony przy wlogowaniu do profilu: System windows nie moe załadwoać profilu uźytkownika, poniewaź moźe on być uszkodzony skontatkuj się z administratorem sieci.
Drugi komunikat
System windows nie moźe znaleźć profilu lokalnego i loguje uźytkownika przy uźyciu profilu tymczasowego zmiany wprowadzone w tym profilu zostaną utracone po wylogowaniue
Trzeci komunikat
System windows NT zainstalował w istniejącym katalogu systemu windows 3.x Istnieje moźliwość, migracji niektórych elementów środowiska systemu windows 3.x do środowiska systemu windows NT Zaznacz poniźsze części do migracji oto one:
1.dokonaj migracji plików Windows 3.x WINDOWS.INI i CONTROL.INI
2. dokonaj migracji plików grup menadźera programów Windows 3.x
Tera moźe będziesz coś wiedział damiancore
Strona 1 / 1