Uźycie procesora: 100%
Nie wiem dlaczego ale jak wlacze starcrafta (taka gra :) ) zawsze mi pisze ze 100% uzycia procesora... przez to praktycznie nie mozna grac na battlenetcie z powodu lagow... co z tym zrobic ? minimalne wymiagania starcrafta to p90 16mb ram a ja mam durona 1200 128ddr
Odpowiedzi: 11
gusioo:
Rebe:
gusioo:
Proces tyle zuźywa zasobów procesora.
Wyjątkiem jest Proces bezczynności który zazwyczaj zajmuje 99 i tak powinno być.
Pacz – to ja mam zonka, bo 99 to u mnie zajmuje ... SETI :lol:
Bo jak szukasz kosmitów to tak masz.
Twój problem ;)
Pewnie sie z nimi komunikuje i sprowadzi zagłade na Ziemie :!: :lol: :lol:
Rebe:
gusioo:
Wyjątkiem jest Proces bezczynności który zazwyczaj zajmuje 99 i tak powinno być.
Bo jak szukasz kosmitów to tak masz.
Twój problem ;)
dzieki. jestem juz madrzejszy:)
pozdrawiam
pozdrawiam
gusioo:
Procent zajątego czasu procesora. Nie odtyczy to "procesu bezczynności" – ten wskaźnik obrazuje ile zasoów CPU jest wolnych.
tak ale jak mam rozumiec te dwie cyferki? jest tam np 01, albo 10, co to oznacza?
Menager zadań – zakładka procesy – kolumna CPU.
a jest jakis program ktory pokaze mi ile pamieci procesora zjada mi jakas aplikacja?
limyh:
... przez to praktycznie nie mozna grac na battlenetcie z powodu lagow...
Masz lagi bo Twoje łącze jest słabe
limyh:
zawsze mi pisze ze 100% uzycia procesora]
bo przecieź procesor musi pracować
Archeologii nie popieramy.
Rebe
A ja mam taki problem źe kiedy podłaczam kabel USB do Nokii to uźycie procesora automatycznie wzrasta na 100%
Strona 1 / 1