Uwaga na samsungi lcd!!!

siema,wiem ze postow o tej tematyce bylo juz na forum jak drzewa w lesie ale musze to napisac...no wiec zdobylem kase i postanowilem zakupic monitor lcd,jazda do sklepu,szybka decyzja i juz jestem wlascicielem oryginalnie zapakownego nowego samsunga lcd 17 syncmaster za 1100zl w tyl zwrot do domu podlaczam rusza bios i ...co widze,piekny wypalony piksel na srodku ekranu :evil: na drugi dzien znowu jazda do sklepu i wymiana bez problemu bo to sklep pewnej sieci rtv agd w ktorym kierownikem jest kumpel no i wybor pada tez na samsunga tyle ze nowszy model ladniejszy design,lepsze paramerty itp. oczywiscie oryginalnie zapakowany za jakies 1200 albo 1250 zl zadowolny,znowu dom podlaczam startuje i...moim oczom ukazuje sie drugi jakze piekny wypalony piksel tyle ze w innym miejscu :evil: :evil: :evil: no paranoja jakas na nastepny dzien do sklepu i proponuje mi jeszcze jednego samsunga :!: nie myslac wiele wzialem LG L1720B za 1300zl i na szczescie tym razem bylo wszystko ok a gdyby tak kupic gdzies w innym miescie albo sklepie gdzie nie ma znajomego kierownika :?:a i tak mi powiedzial ze sie sprzedadza bez problemu. tak wiec uwazajcie na samsungi lcd i przed zakupem najlepiej sprawdzcie w sklepie czy wszystko jest ok bo to w koncu troche kasy jest.

Odpowiedzi: 4

z tego co wiem SAMSUNG daje gwarancje 14dni na wypalone pixy. Kupowałem kiedys w sklepie komp. i tak mi sprzedawca powiedział na szczescie w moim przypadku wymiana była tylko raz.
FERRER
Dodano
17.10.2005 21:44:35
...to musi wtedy ladnie usmiechnac sie do kierownika. O :!: na przyklad tak jak ten koles pod Twoim nickiem:):):)
TicTac
Dodano
16.10.2005 15:13:36
max35 tak jak wynika z tego postu ja nie musze sprawdzac na miejscu,w razie takiego klopotu po prostu wymieniam sprzet na nowy,albo innej marki tyle razy ile chce :D ale co jezeli ktos nie ma kogos znajomego w sklepie...
zaczki
Dodano
16.10.2005 13:06:01
zaczki:
"... wiec uwazajcie na samsungi lcd i przed zakupem najlepiej sprawdzcie w sklepie czy wszystko jest ok bo to w koncu troche kasy jest.

No jestes bardzo mądry – sam kupując sprzęt nie sprawdzasz go na miejscu a innym dajesz porady – nieźle he he. Miłego dnia.
max35
Dodano
16.10.2005 10:51:34
zaczki
Dodano:
16.10.2005 03:57:17
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1