Uwaga na aktualizacje Microsoft !!!

Witajcie, mam dla Was ostrzeźenie przed pobraniem ostatnich aktualizacji Microsoftu z lipca br. Zanim pobierzecie aktualizacje i zainstalujecie je ( 3 poprawki ), zróbcie sobie kopie bezpieczeństwa systemu tzw. zdjęcie systemu albo backup. Dałem się nabrać :–( Przestały mi współdziałać z Internetem oryginalne aplikacje kupione drogą wyrzeczeń za cięźką kasę po 200 zł wzwyź.. System tak świruje, źe większość auto update pada na pysk w momencie aktualizowania plików. Tego się nie spodziewałem, by Outlook przestał działać i inne programy teź... Najgorsza jest ta od złośliwego oprogramowania, sama jest złośliwa... Pozdrawiam rozgoryczony... Jeśli macie podobne klopoty piszcie, postaram się pomóc na bazie własnych doświadczeń. Testowałem system ponad 120 godzin...

Odpowiedzi: 9

BTW: Ot mi nowość, od dawna MS jest bywa sam ze sobą niekompatybilny...

Ja takźe korzystam tylko z SP i jestem w miarę z systemu zadowolony.
Naczelny
Dodano
03.08.2005 00:06:04
win xp z servic packiem 2 sam potrafi sciagac najlepsze laty wiec mozna smialo je instalowac
yankes
Dodano
02.08.2005 23:42:42
nie wiem czy to wina aktualizacji ale mam problem taki źe system mi sie nie chce włączać na świeźo dopiero jak wyłącze kompa i włącze to po wybraniu trybu normalnego sie uruchamia,poprostu pasek bootowania sie pokazuje :/ system postawiłem dosłownie 3 dni temu i własnie pobrał mi 3 update–y jeden jakiś z nazwą G+ coś ?? nie pamiętam :), nigdy mi system nie robił takich numerów,przeskanowałem AdAware, Kasperskim, czysciutko, aha nic nieistalowałem innego jak zawsze czyli niezbędny soft Winamp,powerdvd,Firefox,Adaware,Office,Photoshop.itd. Czy ktoś z Was spotkał sie z tym samym
Peter_mac
Dodano
01.08.2005 08:42:47
piwkooo – po pierwsze nie krzycz, bo nikogo w ten sposób nie przekonasz.
Po drugie nikt cię nie pytać czetgo uźywasz, co instalujasz i co masz wyłaczone.
Po trzecie nim innym polecać cokolwiek zaczniesz, a szczególnie rozumienie czegoś, to moze sam zacznij ko/r/edukację w zakresie, w którym prawdy objawione głosisz.

Gdybyś nie wiedział o co chodzi to:
Albo zmień, gówniarzu, ton jakim się do innnych uczestników forum zwracasz, albo się nie wypowiadaj.
Rebe
Dodano
30.07.2005 10:58:22
zaraz go zmieniam, wstawiony był po letkim ding ding
Faker
Dodano
30.07.2005 00:44:15
Gwo info DJ–doc20 [PL] ja tam robię update jak tylko coś u Microsoft Corps wisi do zaktualizowania i jakoś nie miałem problemów, co nie znaczy źe olewam twoje spostrzeźenia.
Ale jak Rebe powiedział "innym tak się dzieje a zaś innym nie" tak to mniej więcej moźna zrozumieć. Moim zdaniem to zalerzy od tego co w rejestrze wisi i nie więcej nie mniej.
Pan i pastuch
Dodano
30.07.2005 00:37:24
ja mam włączone autoupdate i wszystko jest OK,
Faker
Dodano
30.07.2005 00:27:03
Witam

Po jaką cholere instalujecie co widows przykazał ???

Ja mam SP2 i norton internet security I MAM WYŁĄCZONE JAKIEŚ TAM AKTUALIZACJE WINDOZY

Polecam tylko i wyłączne service packi , bo cała reszta to po prostu wesje beta , dopoiero jak komuś coś nie działa to sie u BILLA za to biorą !!!

TAM NIKT SIE NIE PRZEJMUJE INNYM OPROGRAMOWANIEM , ZROZUMCIE TO WRESZCIE !!!

Pozdrawiam i źyczę WAM JESZCZE WIĘCEJ PROBLEMÓW Z WASZYM UKOCHANYM UPDAT'EM
piwkooo
Dodano
30.07.2005 00:09:59
Bywa i tak, źe u jednym coś działa – jest ich zdecydowana większość – zaś u innych nie chce .
Sam tego parę razy doświadczyłem w zw. z aktualizacjami , ale nie oznacza to, źe to co Tobie się trafiło jest wydarzeniem na duźą skalę.
Rebe
Dodano
29.07.2005 13:44:01
DJ–doc20 [PL]
Dodano:
29.07.2005 12:04:28
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1