UWAGA – LOLA !!!

gosc wysyła linki na Gadu Gadu o adresie ww w.lola.za.pl klikajac na to wchodzisz na jego strone która jest zainfekowana trojanem z keylogerem w celu nasłuchiwania klawiatury co w efekcie daje zdobycie haseł i zdalna kontrole nad kompem

radzę być ostroźnym

Odpowiedzi: 20

Kacper M.:
Albo po prostu wykląć gościa :lol:

To chyba nie jest kulturalne zachowanie :?
Mrówek
Dodano
02.02.2005 17:32:46
Albo po prostu wykląć gościa :lol:
Kacper M.
Dodano
02.02.2005 16:10:32
Jak macie problemy z łańcuszkami, to dawajcie ten link temu, co wysłał łańcuszka :lol:
http://www.manka.info
Mrówek
Dodano
01.02.2005 21:34:07
twardy.at:
:) A tak dla rozluźnienia atmosfery polecam dwa linki ( bezpieczne )– tylko głośniki na maksa

www.mmj.pl/~cichy/motylek.swf

http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html
( w 2 trzeba znaleść 3 róźnice )

:P :P :P

Malo co zawalu nie dostalem,ale dobre.
DO tlena polecam jeszcze .za'ha'dum swietna obrona przed nieznajomymi klikaczami
mundekboot
Dodano
01.02.2005 18:48:55
Ukey:
Sorr ze sie podpinam pod temat ale szukam jakiegos antyspama na gg (mam tlena z dodatkiem gg) bo te lancuszki ... Sami wiecie o co mi chodzi

Rebe:
Znowu mamy pecha i nie iwemy :(

EL NINO:
Ja tez nie wiem :P :wink: .

Za to ja wiem :mrgreen:
:arrow: AntySyf – Plug–in antyłańcuszkowy.
maq123
Dodano
26.01.2005 23:17:23
Rebe:
To jak to jest w koncu z tymi linkami "od obcych" – pokazują się w treści wiadomości czy nie ?

u mnie od obcych nie wiedac linkow :mrgreen:
Pewnie zielone ludki z kosmosu rozsylaja linki 8)
RzEmIeN
Dodano
26.01.2005 23:03:45
:) A tak dla rozluźnienia atmosfery polecam dwa linki ( bezpieczne )– tylko głośniki na maksa

www.mmj.pl/~cichy/motylek.swf

http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html
( w 2 trzeba znaleść 3 róźnice )

:P :P :P
twardy.at
Dodano
26.01.2005 22:53:47
EL NINO:

Rebe, czyzbys moim szwagrem chcial zostac ? :mrgreen:

A pioszedł mi z tym "powrotem komunizmu" co to wspólne zonyt tam były ......... między innymi . :wink:
Rebe
Dodano
26.01.2005 22:16:02
twardy.at:
EL NINO wiesz jak bywa i lepiej poinformować o tym innych za wczasu.Niektórzy odruchowo klikają na linki ( np. pIEKAr ) a tu ups.
Mnie o tym poinformował kumpel z sieci więc i ja wolałem wam powiedzieć.
:shock:

no sorry ja powiedziałem ze klikam tylko jak coś czytam czyli np. coś na forum, jakiś artykuł na necie !! no bez przesady to tak samo jak, przeszedłby koles obok ciebie nie znasz go a on kaźe ci wsadzić ręke do kieszenie i zapewnia, źe nie ma tam dziury !! :) hehe nie wchodze w linki od nieznajomych :)
pIEKAr
Dodano
26.01.2005 22:15:53
Ukey:
Ale moze jednak ktos wie :?: :lol:
Ja tez nie wiem :P :wink: .

Rebe, czyzbys moim szwagrem chcial zostac ? :mrgreen:
EL NINO
Dodano
26.01.2005 22:10:53
Rebe:
Ukey:
Sorr ze sie podpinam pod temat ale szukam jakiegos antyspama na gg (mam tlena z dodatkiem gg) bo te lancuszki ... Sami wiecie o co mi chodzi

EL NINO – to juź więcej do mnie po lizaki nie przychodź – kufiaszu – jak się rodziny wypierasz :wink:

EEE plakac nie bede.. :wink: Ale moze jednak ktos wie :?: :lol:
Ukey
Dodano
26.01.2005 22:01:48
Ukey:

EL NINO – to juź więcej do mnie po lizaki nie przychodź – kufiaszu – jak się rodziny wypierasz :wink:
Rebe
Dodano
26.01.2005 21:57:49
Ukey
Dodano
26.01.2005 21:53:21
theboss78:
Tylko jakie sa to te "mile" slowa :?:
Mozesz dac jakis przyklad :?:
Przeciez nie bede sie pozniej sam banowal :mrgreen: .

Rebe, co mi linka podeslesz to go kurna widze. A tys mi przecie obcy a nie rodzina :P :P .
EL NINO
Dodano
26.01.2005 21:44:13
To jak to jest w koncu z tymi linkami "od obcych" – pokazują się w treści wiadomości czy nie ?
Rebe
Dodano
26.01.2005 21:19:45
EL NINO:
twardy.at:
gosc wysyła linki na Gadu Gadu o adresie ww w.lola.za.pl
Chyba czegos nie rozumiem, delikatnie mowiac. Ktos obcy odzywa sie do mnie na gg a ja mam kliknac w link ktory mi podsyla ? Skad sie wzieliscie ? Z ksiezyca ? Naiwni ? Zero rozumu ? Gdzie tu logika ? Chyba ze nie macie za grosz instynktu samozachowawczego.
Kazdego obcego ktorego nie znam a ktory sie do mnie odezwie, spuszczam na drzewo w "milych" slowach.
W byle co klikac kurna – jeszcze czego.

Robie to samo.
Tylko jakie sa to te "mile" slowa :?:
Mozesz dac jakis przyklad :?:
theboss78
Dodano
26.01.2005 21:13:24
EL NINO wiesz jak bywa i lepiej poinformować o tym innych za wczasu.Niektórzy odruchowo klikają na linki ( np. pIEKAr ) a tu ups.
Mnie o tym poinformował kumpel z sieci więc i ja wolałem wam powiedzieć.
:shock:
twardy.at
Dodano
26.01.2005 21:13:12
twardy.at:
gosc wysyła linki na Gadu Gadu o adresie ww w.lola.za.pl
Chyba czegos nie rozumiem, delikatnie mowiac. Ktos obcy odzywa sie do mnie na gg a ja mam kliknac w link ktory mi podsyla ? Skad sie wzieliscie ? Z ksiezyca ? Naiwni ? Zero rozumu ? Gdzie tu logika ? Chyba ze nie macie za grosz instynktu samozachowawczego.
Kazdego obcego ktorego nie znam a ktory sie do mnie odezwie, spuszczam na drzewo w "milych" slowach.
W byle co klikac kurna – jeszcze czego.
EL NINO
Dodano
26.01.2005 21:03:57
:lol:
terminator
Dodano
26.01.2005 20:59:28
terminator:
ta strona juz chyba nie działa jak klikam na adres to sie pokazuje czarne okno "STRONA ZOSTAŁA ZABLOKOWANA PRZEZ ZESPÓŁ ZA.PL" :roll:

Najwyrazniej panowie z za.pl czesto tutaj zagladaja :lol: :lol:
kietek
Dodano
26.01.2005 20:40:42
twardy.at
Dodano:
26.01.2005 19:05:34
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2