Utrata danych!!!!!!!!!!

Proszę o pomoc,najprawdopodobniej w wyniku ataku ,utraciłem na moim kompie ok.30Gb.danych(muzyka).Czy jest mozliwość odzyskania tego.pozdrawiam Robert

Odpowiedzi: 5

Wszystko jest prawie ok.odzyskuje pliki legalnym programem ,tylko sa pozamieniane.E Gepert spiewa glosem B.B.KINGA. chyba dam sobie luz z tym odzyskiwaniem .Ale dzieki za pomoc .Robert
Robson233
Dodano
28.04.2009 19:43:12
Panowie bez awantur proszę!!!!!!! I tak mi duzo pomogliscie.Jestem mało zaawansowany technicznie ale uczę sie dzięki waszej pomocy! Uzylem Portable Active File Recovery 7. 1 w wersia demo, i znalazł 100% utraconych folderów, tylko jak teraz je odzyskać skoro domaga sie jakichs kluczy?????????? -szukać pelnej wersji programu???- dzięki pozdrawiam i o postępach zamelduję :-)))))))).
Robson233
Dodano
28.04.2009 08:03:36
  • XanTyp 28.04.2009 12:11:43

[quote=Robson233]i znalazł 100% utraconych folderów, tylko jak teraz je odzyskać skoro domaga sie jakichs kluczy?????????? -szukać pelnej wersji programu???[/quote]To chyba dość logiczne, prawda? Co Ci przyjdzie z tego, że program je odnajduje, skoro nie może ich fizyczne wyekstrahować? Rzecz w tym, że jesli liczysz na to, że ktoś tu poda Ci serial do programu, to pomyliłeś fora. Proponuję raczej użyć programu, który nie wymaga takich zabiegów, np.: [b]Get Data Back[/b] a jest całkiem skuteczny.

Rada dla użytkowników mniej zaawansowanych technicznie: pod podkreślonym słowem programy kryje się link...
Razorek
Dodano
26.04.2009 23:17:48
  • Reeboot 27.04.2009 00:06:39

[quote=Razorek]Rada dla użytkowników mniej zaawansowanych technicznie: nie kpic z innych... pod podkreślonym słowem programy kryje się link...[/quote] :mryellow: Rada dla Bardziej zaawansowanych - pod tym linkiem jest kilkanascie programow. Przeciez on sie pogubi z wyborem ](*,) Wskazalem ten, poniewaz kilka dni temu wyciagnal ponad 95% utraconych danych [dysk D:/ - Ntfs - 190Gb] Koles idiota namieszal cos Partitionem a pozniej na D: chcial instalowac system ](*,) Ten program go uratowal, dlatego polecam jego uzycie :mryellow: Mniejsza ilosc postow nie jest rownoznaczna z mniej zaawansowanymi technicznie radami [-x A to bylo jakies zaawansowanie ? :-s

są [url=http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=1&t=94&Odzyskiwanie+danych]programy[/url] do odzyskiwania danych.
Over
Dodano
26.04.2009 16:03:36
  • Reeboot 26.04.2009 20:13:13

[quote=Over]są [url=http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=1&t=94&Odzyskiwanie+danych]programy[/url] do odzyskiwania danych.[/quote] No sa i gdyby jeszcze specjalisci je polecali - podajac tytuly - to byliby przydatni na forum.. A tak to co ?... Uzyj Portable Active File Recovery 7. 1

• Over 28.04.2009 00:30:19

[quote=Reeboot][quote=Over]są [url=http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=1&t=94&Odzyskiwanie+danych]programy[/url] do odzyskiwania danych.[/quote] No sa i gdyby jeszcze specjalisci je polecali - podajac tytuly - to byliby przydatni na forum.. A tak to co ?... Uzyj Portable Active File Recovery 7. 1[/quote] Drogi [b]Reeboot[/b], nie odniosłem się do konkrenego programu, gdyż nie mógłbym żadnego z nich polecić. Nie dlatego, że nie są godne polecenia ale dlatego, bo sam nie miałem potrzeby z nich skorzystać. Podałem pomocny link, zaś wybór programu zależy od tego kto w link kliknie. Wszystko zależy od potrzeb i preferencji - metodą prób i błędów dojdzie się do programu, który takie warunki spełni, zakładając oczywiście pozytywną wersję.

• Lamer 28.04.2009 01:16:06

[quote=Over][quote=Reeboot][quote=Over]są [url=http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=1&t=94&Odzyskiwanie+danych]programy[/url] do odzyskiwania danych.[/quote] No sa i gdyby jeszcze specjalisci je polecali - podajac tytuly - to byliby przydatni na forum.. A tak to co ?... Uzyj Portable Active File Recovery 7. 1[/quote] Drogi [b]Reeboot[/b], nie odniosłem się do konkrenego programu, gdyż nie mógłbym żadnego z nich polecić. Nie dlatego, że nie są godne polecenia ale dlatego, bo sam nie miałem potrzeby z nich skorzystać. Podałem pomocny link, zaś wybór programu zależy od tego kto w link kliknie. Wszystko zależy od potrzeb i preferencji - metodą prób i błędów dojdzie się do programu, który takie warunki spełni, zakładając oczywiście pozytywną wersję. [/quote] Zalapalem :neutral: dlatego Reeboot polecil konkretny, na podstawie j/w :-P he he

Jest. W szukajce znajdziesz o tym masę wątków.
XanTyp
Dodano
26.04.2009 10:51:30
Robson233
Dodano:
26.04.2009 09:10:55
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1