Uszkodzone pliki na dysku których nieda sie usunąć
Witam. Mam problem z plikami które kryją sie w
prędziej miałem jakies błędy na tym dysku które chkdsk naprawił, ale zostały mi potym smieci które razem mają 2,21 GB, i nieda sie ich usunąć. kiedy chcę je usunąc pojawia się błąd :"nie moźna usunąć plik: nie moźna odczytać z pliku lub dysku źródłowego." skanowałem ponownie chkdsk ale nic to nie dało bo nic nie znalazł :[. a mimo to one zajmują mi 2,21 Gb na dysku :[[[[[[[ nazwy plików teź są dziwne "Óvk,hbin,yhz┼.,itp."co wskazuje na to źe są one bezurzyteczne.
pytanie brzmi: Jak się ich pozbyć nie formatując dysku.
C:\System Volume Information\_restore{0BBD3617–04B5–48CB–B6E4–3FE6DB3BFDA7}(2)\RP13
prędziej miałem jakies błędy na tym dysku które chkdsk naprawił, ale zostały mi potym smieci które razem mają 2,21 GB, i nieda sie ich usunąć. kiedy chcę je usunąc pojawia się błąd :"nie moźna usunąć plik: nie moźna odczytać z pliku lub dysku źródłowego." skanowałem ponownie chkdsk ale nic to nie dało bo nic nie znalazł :[. a mimo to one zajmują mi 2,21 Gb na dysku :[[[[[[[ nazwy plików teź są dziwne "Óvk,hbin,yhz┼.,itp."co wskazuje na to źe są one bezurzyteczne.
pytanie brzmi: Jak się ich pozbyć nie formatując dysku.
Odpowiedzi: 8
dobra dałem juz mu rade scandisk z windowsa 98 dał mu rade. THX panowie pozdrawiam
BulletossS:
Ja sie tylko zalieciłem do wskazówek kolegi wyźej.
Kolega wyźej napisał, źeby wyłączyć przywracanie systemu to pliki się same usuną.
Próbowałeś usuwać pliki Total Commanderem z wyłączonymi długimi nazwami ??
BulletossS:
Ja sie tylko zalieciłem do wskazówek kolegi wyźej.
Kolega wyźej napisał, źeby wyłączyć przywracanie systemu to pliki się same usuną.
Próbowałeś usuwać pliki Total Commanderem z wyłączonymi długimi nazwami ??
Żółty napisał:
No pewnie tak, ale ja tylko kombinowałem z tym przywracaniem systemu. Tonący brzytwy sie chwyta.
A z tym poleceniem
A co Ci to miało dać ?? Pliki usunąć ?? Prywracanie systemu jest dla określonej listy plików –> w archiwum jest gdzie się ona znajduje.
Spróbuj wejść do katalogu i wykonać polecenie del *.* z wiersza poleceń. Moźesz najpierw spróbować usunąć cały katalog.
PS Uźywaj przycisku Zmień jak chcesz coś dopisać do poprzedniego postu.
No pewnie tak, ale ja tylko kombinowałem z tym przywracaniem systemu. Tonący brzytwy sie chwyta.
A z tym poleceniem
nic nie dało, po potwierdzeniu usnięcia folderu/pliku nic sie nie dzieje.Del
BulletossS:
heh, przywrócilem system z przed uszkodzenia dysku. Nic nie dało :[
A co Ci to miało dać ?? Pliki usunąć ?? Prywracanie systemu jest dla określonej listy plików –> w archiwum jest gdzie się ona znajduje.
Spróbuj wejść do katalogu i wykonać polecenie del *.* z wiersza poleceń. Moźesz najpierw spróbować usunąć cały katalog.
PS Uźywaj przycisku Zmień jak chcesz coś dopisać do poprzedniego postu.
heh, przywrócilem system z przed uszkodzenia dysku. Nic nie dało :[
te pliki pojawiły mi sie zbyt dawno. stracił bym spro plików. Ale musi byc jakiś program który da siobie z nimi rade.
BulletossS:
Jak się ich pozbyć nie formatując dysku.
Wyłączyc przywracanie systemu.
Strona 1 / 1