usuwanie systemu

Mam pytanie czy ktoś wie jak usunąć w7 z komputera? Mam go na dysku d.

Odpowiedzi: 4

Była kiedyś na forum solucja czegoś takiego tylko że tam do wyboru były dwa XPki... Poszperaj...
Razorek
Dodano
15.01.2009 23:02:30
Uruchom z płytki instalacyjnej XP konsole i wpisz: fixmbr lub fixboot
pawkrol
Dodano
14.01.2009 16:56:42
Witam , mam podobny problem , tylko że ja już sformatowałem partycje na której miałem ten system ,pozostał tylko problem ze startem systemu;to znaczy pozostał wybór systemów winXP czy win 7 i troszeczkę mnie to drażni chciałbym jakoś to usunąć ale nie mam pojęcia jak . Proszę o poradę ŁOPATOLOGICZNĄ wiele potrafię zrobić ale tego za żadne skarby nie ruszę bez pomocy CYTUJĘ [color=indigo][u]"[b]Była kiedyś na forum solucja czegoś takiego tylko że tam do wyboru były dwa XPki... Poszperaj..." [/u][/color] Przepraszam ale nic z tego nie rozumiem , co to jest solucja ??? witam ponownie , dziękuje za porady ale wydaje mi się że jestem za tępy ](*,) :wtf: żeby to wykonać nie wiem jak to mam wpisać i w którym miejscu konsoli startowej XP ,może bardziej jasne wypowiedzi by mnie nakierowały wiem że niektórym zadziałam na układ nerwowy ale tak jak w opisie " GDYBYM WIEDZIAŁ TO BYM NIE PYTAŁ" [-o< pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje że ktoś mi wyjaśni jak to zrobić
roman920
Dodano
14.01.2009 10:21:00
Sformatować ten dysk?
Razorek
Dodano
12.01.2009 20:49:15
tu773
Dodano:
12.01.2009 14:01:49
Komentarzy:
4