Usuwanie Internet Explorera
Czy wiecie jak usunąć internet eplorer??
Odpowiedzi: 8
kamaa:
ja bym nie radził odintalowywanie iexplorer a to dlatego ze mogą pojawiac sie błędy, po takim zabiegu :D
Juź to pisałem.
Jak ktoś to mówi: KAMAA, NIE PIERDZIEL :lol: :lol:
ja bym nie radził odintalowywanie iexplorer a to dlatego ze mogą pojawiac sie błędy, po takim zabiegu :D
Ale jeźeli zrobisz swoją własną CD z Win za pomocą NLite i powtórzysz mój sposób to da ten sam rezultat. Coś mi się wydaje, źe IE nie moźna dokońca usunąć, gdyź jest ''zlepiony'' z Win na stałe. Dopiero IE 7 ma być odizolowany od systemu.
W ten sposób pozbędziesz się jedynie... ikony skrótu z pulpitu :wink:
ToMi_16:
Bobi:
Tomi, w ten spsoób za cholere nie pojdzie. (...)
Ja tak zawsze robie i wszystko jest OK. A jaźeli nie pójdzie to po co jest ta pozycja w dodaj usuń składniki systemu Windows ??
zawsze tak robisz,ale chyba nie z IE ,bo tego łatwo nie da się usunąć.
Bobi:
Tomi, w ten spsoób za cholere nie pojdzie. (...)
Ja tak zawsze robie i wszystko jest OK. A jaźeli nie pójdzie to po co jest ta pozycja w dodaj usuń składniki systemu Windows ??
Tomi, w ten spsoób za cholere nie pojdzie.
Mozna sobie przygotować wykastrowaną instalke przy pomocy np. NLite, ale o tym wiecej w archiwum forum do znalezienia.
Mozna sobie przygotować wykastrowaną instalke przy pomocy np. NLite, ale o tym wiecej w archiwum forum do znalezienia.
wolfet15:
Czy wiecie jak usunąć internet eplorer??
Lepiej tego nie rób. Jeszcze nikomu to na dobre nie wyszło. Ale jak chcesz to wejdź w Dodaj Usuń programy a potem kliknij na Dodaj Usuń składniki systemu Windows. Tam odznacz IE i Dalej.
Strona 1 / 1