Usuwanie gry PILNE

Cześć!
Jestem tu poraz pierwszy i mam bardzo uciąźliwe pytanie.
Chce usunąć gre z Dodaj i Usuń ale gdy pasek dojdzie do końca gra wciąź tam sie znajduje. Czyli pytanie powinno brzmieć JAK USUNĄC GRE Z DODAJ LUB USUŃ PROGRAMY? POMOCY

Odpowiedzi: 4

Miałem podobny problem.Poradziłem sobie:
Uruchom egeditedycjaznajdź...tam wpisałem nazwe programu i ręcznie usuwałem klucze,wartości ,dane tego programu.Było tego sporo i dotąd usuwałem aź miałem komunikat źe wyszukiwanie zostało zakończone.
Pomogło.Mogłem zainstalować ponownie program bez problemu.Dla bezpieczeństwa naleźy zrobić kopie rejestru.A tak na marginesie to uźywaj do deinstalacji programów oryginalnych deinstalatorów.
Prawdopodobnie twoj problem polega na tym,źe usunięto program funkcją "usuń" do kosza...
Wiech
Dodano
15.02.2005 00:46:39
To o co chodzi ?? Boli Cie ze masz w dodaj/usun wpis od gry ktorej nie masz czy chcesz zainstalować gre a instalator odpowiada ze juz jest zainstalowana ??
Jak usunac sama pozycje z dodaj/usun przeciez podlinkował Ci gusioo
Bobi
Dodano
14.02.2005 22:07:55
To nic nie daje. Nawet RegCleaner. Po prostu chce zainstalować Gothica: Noc Kruka , ale najpierw muszę mieć Gothica 2.
Faktem jest, źe kiedyś miałęm juź zainstalowanego G2 ale gdy go usunąłęm został mi w Dodaj lub Usuń wpis, źe G2 jest zainstalowany i ma 15 MB. Jak to usunąć.???
Rzepka
Dodano
14.02.2005 21:46:27
Odpowiedź brzmi:
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=30157
Anonymous
Dodano
14.02.2005 20:46:39
Rzepka
Dodano:
14.02.2005 20:43:39
Komentarzy: