Usunięty temat z forum o wszystkim czy moźe cenzura?!
Nie wiem za bardzo gdzie umieścić ten topic,a więc zrobię to tu.Raczej jest to pytanie do jakiegoś warznego członka tego forum który skasował mój temat odnośnie zdjęcia księdza Rydzyka na tle samochodu.Interesuje mnie odpowiedz dlaczego temat został usunięty z forum.Dziękuję za odpowiedz.
Odpowiedzi: 18
Chłopaki, nie wiem wogóle dlaczego się złościcie.
Bywam na kilku forach i tylko tutaj wystąpił ten problem.
Gdzie indziej przyjęli to ze śmiechem i juź tydzień temu o tym zapomnieli.
W czym problem chłopaki :?: :?: :?:
Bywam na kilku forach i tylko tutaj wystąpił ten problem.
Gdzie indziej przyjęli to ze śmiechem i juź tydzień temu o tym zapomnieli.
W czym problem chłopaki :?: :?: :?:
skoro ja wiem źe jestem On
No ja tego nie wiedziałem... :P
skoro ja wiem źe jestem On
No ja tego nie wiedziałem... :P
Ivaho:Nie chcialem go rozwijac ale inni go rozwineli 8)
Juz pasuje i zostawiam was oboje... :wink:
Znaczy Skols jest Ona, skoro ja wiem źe jestem On :lol: :wink:
Nie chcialem go rozwijac ale inni go rozwineli 8)
A moźe jednak zrezygnujecie z rozpisywania się na ten temat – w tym wątku przynajmniej?
Macie ochotę, a poziom postu otwierającego będzie odpowiedni to moźe zaryzykuję i go zostawię, na dalsze wypadki czekając.
Ten topic chyba pora zamknąć , jednask z uwagi na to, źe mnie on bezpośrednio dotyczy uwaźam, źe nie mnie o tym decydować.
Macie ochotę, a poziom postu otwierającego będzie odpowiedni to moźe zaryzykuję i go zostawię, na dalsze wypadki czekając.
Ten topic chyba pora zamknąć , jednask z uwagi na to, źe mnie on bezpośrednio dotyczy uwaźam, źe nie mnie o tym decydować.
Jak dla mnie wszystko wskazuje na kaczke dziennikarska. Glowne okreslenie to "podobno", "prawdopodobnie" "ktos widzial" "brak potwierdzenia".
Kto na tym zyskuje? A no "gazeta pomorska" o ktorej malo kto slyszal i firma Maybach. Wspaniala reklama i nie pierwsza juz w tej formie. A oczywiscie Rydzyk sie do tego najlepiej nadawal.
Pzeciez o.Rydzyk nie jest idiota, i wie ze kupienie takiego samochodu w koncu wyszlo by na jaw a to oznaczaloby dla niego smierc medialna i odwrocenie sie od niego wielu ludzi.
Nie przesądzam ale wy tez tego nie robice:
xxx ty tez kupiles takie autko. Widzialem Cie w nim na zdjeciu. Wybuliles na niego 350tys euro.
Kto na tym zyskuje? A no "gazeta pomorska" o ktorej malo kto slyszal i firma Maybach. Wspaniala reklama i nie pierwsza juz w tej formie. A oczywiscie Rydzyk sie do tego najlepiej nadawal.
Pzeciez o.Rydzyk nie jest idiota, i wie ze kupienie takiego samochodu w koncu wyszlo by na jaw a to oznaczaloby dla niego smierc medialna i odwrocenie sie od niego wielu ludzi.
Nie przesądzam ale wy tez tego nie robice:
Jezeli chodzi o to zdjęcie z Maybachem to to jest prawda. Wywalił 350 tys euro na to autko.
xxx ty tez kupiles takie autko. Widzialem Cie w nim na zdjeciu. Wybuliles na niego 350tys euro.
nie widzialem tamtego topicu, ale apropos ks. Rydzyka, to czytalem ostatnio w gazecie (Angora), natknalem sie na artykul, w ktorym napisane bylo ze ks. Rydzyk jest prawdopodobnie posiadaczem Maybacha, jednak sam do tego sie nie przyznal. A apropos pieniedzy w kosciele, to mysle ze nie warto poruszac tego tematu, jest to temat kontrowersyjny i moglby wywowolac rozne reakcje. Dodam tylko, ze moim zdaniem zle sie dzieje w naszym panstwie w tej sprawie.
Ogladalem topik, i dobrze ze jest wyrzucony.
Gdybyś chcial Skols podyskutować o tym na co idą pieniądze w Kościele w Polsce, to nikt by ci tego nie usunal (a nawet ja wyraził bym swoje zdanie), ale wklejać zmiksowane zdjęcia Rydzyka?
Gdybyś chcial Skols podyskutować o tym na co idą pieniądze w Kościele w Polsce, to nikt by ci tego nie usunal (a nawet ja wyraził bym swoje zdanie), ale wklejać zmiksowane zdjęcia Rydzyka?
Jezeli chodzi o to zdjęcie z Maybachem to to jest prawda. Wywalił 350 tys euro na to autko.
Zdjęcie które przedstawiłem moźe jest prawdą lub nie
Naprawde nie potrafisz tego ocenić?
Po prostu pas...
Po przeczytaniu Twojej odpowiedzi Rebe wnioskuję,źe nie do końca zrozumiałeś moje sugestie wstawione za pomocą cytatów.Nie dałeś nawet moźliwości wypowiedzenia się na temat zdjęcia innym osobą poza naszą 4.Zdjęcie które przedstawiłem moźe jest prawdą lub nie,ale za to Ty pokazałeś swoje prawdziwe oblicze(jeśli chodzi o forum)bo w naszej szarej rzeczywistości pewnie jesteś inny.A tu pokazałeś jaki jesteś warzny i źe robisz co Ci się podoba.Bo przecierz to Ja Naczelny Rabin Forum.Proponuję po Twojej odpowiedzi zamknąć topic,oczywiście o ile WŁADZA pozwoli.Natomiast jeśli chodzi o Twoją osobę Ivaho po prostu pas.Pozdrawiam
No to se pomiszem coby ego własne podbudować, jako źem wzrostu nikczemnego, a i rozumu widać takiegoź.
1.
Zdjęcie – nie jest waźne autentyk czy nie – przedstawiające czlowieka na tle samochodu – zaprawdę, zaprawde powiadam Wam mozna się polać tyle, źe z powodu śłabych ogolnie ziweraczy, a nie smiechu.
Bo z humorem to te obrazki mają tyle wspólnego , co Twoje Skols insynuacje – prawda, źe zawoalowane – z merytoryczną odpowiedzią na mój post.
2.
Zmuszony przyjąć ząłoźenie, źe wiesz o czym piszesz pragnę wskazać, iź Twoja megalomania zdecydowanie przewyźsza me , tak przez Ciebie doskonale dostrzeźone, wady – wide bold.
Alazliś Ty Danton jaki, źe w imieniu ludu przemawiać chcesz i uzurpujesz sobie, iź Ty łaśnie iwesz lepiej czego Mu ( temu ludowi ) brak?
A moźe wzorem jednego z Ludwików twierdzisz "PaNstwo to ja"?
Zwróć uwage na to, źe ja napisąłem, iź usunałem ,bo mi się nie podobał. Nie podpierąłem się przy tym pseudoideologicznymi wywodami o uciśnionych masach – notabene bardziej to pasowąloby do krewoanego przez Ciebie mego wizerunku, gdybym takie odwołanie uczynił.
Skoro tedy Ty to robisz, to albo stroisz się w cudze piórka, albo nie cąłkiem dokładnie dobierasz słów oceniając interlokutora.
3.
Tak . A co to ma wspólnego z tym tematem?
4.
Bezsprzecznie duźo mnie z nią łaczy. Pytanie jak w kkt.3.
I na koniec:
Zdań napisanych przez Ciebie nie liczłem, ale poza wątpliwym stwierdzeniem dotyczącym tego, źe mam wyjaśnić "do czego ten dział" rzeczowości , o kóra prosiłem się nie doczekałem.
Tym samym nie musze się kajać za swój postępek.
Zaś na cytowane pytanie odpowiem , źe ten dział na pewno nie jest do tego, by kaźdy w nim umieszczał to na co jemu przychodzi ochota.
PS.
Przepraszam uźytkowników za śmiecenie, ale uznałem, źe skoro pytania padły publicznie to i takaź odpowiedź winna mieć miejsce.
1.
Brak poczucia humoru nie zawsze jest dowodem powagi
Zdjęcie – nie jest waźne autentyk czy nie – przedstawiające czlowieka na tle samochodu – zaprawdę, zaprawde powiadam Wam mozna się polać tyle, źe z powodu śłabych ogolnie ziweraczy, a nie smiechu.
Bo z humorem to te obrazki mają tyle wspólnego , co Twoje Skols insynuacje – prawda, źe zawoalowane – z merytoryczną odpowiedzią na mój post.
2.
"Szanowny Rabinie w momencie usunięcia mojego tematu z forum zachowałeś się jak władza w latach 1945–1989 czyli jak najbardziej upokorzyć i nie dopuścić do tego źeby lud mógł się trochę pośmiać z władzy przewodniej kraju,notabene teraz jest podobnie jeśli chodzi o elity przewodnie kraju.Tak więc "Wielcy ludzie są dumni, mali zarozumiali."
Zmuszony przyjąć ząłoźenie, źe wiesz o czym piszesz pragnę wskazać, iź Twoja megalomania zdecydowanie przewyźsza me , tak przez Ciebie doskonale dostrzeźone, wady – wide bold.
Alazliś Ty Danton jaki, źe w imieniu ludu przemawiać chcesz i uzurpujesz sobie, iź Ty łaśnie iwesz lepiej czego Mu ( temu ludowi ) brak?
A moźe wzorem jednego z Ludwików twierdzisz "PaNstwo to ja"?
Zwróć uwage na to, źe ja napisąłem, iź usunałem ,bo mi się nie podobał. Nie podpierąłem się przy tym pseudoideologicznymi wywodami o uciśnionych masach – notabene bardziej to pasowąloby do krewoanego przez Ciebie mego wizerunku, gdybym takie odwołanie uczynił.
Skoro tedy Ty to robisz, to albo stroisz się w cudze piórka, albo nie cąłkiem dokładnie dobierasz słów oceniając interlokutora.
3.
wiesz co znaczy Rabin?
Tak . A co to ma wspólnego z tym tematem?
4.
moźe masz coś wspólnego z ekipą która stoi na czele naszego kraju
Bezsprzecznie duźo mnie z nią łaczy. Pytanie jak w kkt.3.
I na koniec:
Zdań napisanych przez Ciebie nie liczłem, ale poza wątpliwym stwierdzeniem dotyczącym tego, źe mam wyjaśnić "do czego ten dział" rzeczowości , o kóra prosiłem się nie doczekałem.
Tym samym nie musze się kajać za swój postępek.
Zaś na cytowane pytanie odpowiem , źe ten dział na pewno nie jest do tego, by kaźdy w nim umieszczał to na co jemu przychodzi ochota.
PS.
Przepraszam uźytkowników za śmiecenie, ale uznałem, źe skoro pytania padły publicznie to i takaź odpowiedź winna mieć miejsce.
No to zaczelo sie :lol:
Dorzuce do ogniska:
Ja osobiscie ciesze sie ze jest takie jeszcze miejsce w internecie gdzie nie mozna pisac wszystkiego o wszystkim. @Skols czytajac Twoje wczesniejsze wypowiedzi stworzyles w mojej glowie obraz czlowieka inteligentnego i wywazonego ale ten Twoj dzisiejszy post dorownuje glupota i zajadliwoscia porownywalna z komentarzami wypisywanymi na onecie czy wp, ktore tworza niedowartosciowane dzieciuchy nieczule i obojetne na wszystko.
Nie jestem obronca Rydzyka czy sluchaczem jego radia ale wspolczuje temu czlowiekowi takiej nagonki.
"Idz pod prad" :wink:
Dorzuce do ogniska:
Ja osobiscie ciesze sie ze jest takie jeszcze miejsce w internecie gdzie nie mozna pisac wszystkiego o wszystkim. @Skols czytajac Twoje wczesniejsze wypowiedzi stworzyles w mojej glowie obraz czlowieka inteligentnego i wywazonego ale ten Twoj dzisiejszy post dorownuje glupota i zajadliwoscia porownywalna z komentarzami wypisywanymi na onecie czy wp, ktore tworza niedowartosciowane dzieciuchy nieczule i obojetne na wszystko.
Nie jestem obronca Rydzyka czy sluchaczem jego radia ale wspolczuje temu czlowiekowi takiej nagonki.
"Idz pod prad" :wink:
Odpowiem tylko w ten sposób Naczelny Rabinie Forum. "Człowiek ma prawo patrzeć na drugiego z góry tylko wówczas, kiedy chce mu pomóc, aby się podniósł."O wszystkim tzn. moźe wyjaśnisz pozostałym członkom forum do czego jest ten dział źeby nie popełniali takich błędów jak ja."Brak poczucia humoru nie zawsze jest dowodem powagi."Szanowny Rabinie w momencie usunięcia mojego tematu z forum zachowałeś się jak władza w latach 1945–1989 czyli jak najbardziej upokorzyć i nie dopuścić do tego źeby lud mógł się trochę pośmiać z władzy przewodniej kraju,notabene teraz jest podobnie jeśli chodzi o elity przewodnie kraju.Tak więc "Wielcy ludzie są dumni, mali zarozumiali." Rebe czy jesteś osobą o małym wzroście?.Wydaje mi się źe nie.Czytając twoje odpowiedzi (z wyjątkiem odpowiedzi na mój post)nie wydajesz się osobą zarozumiałom A więc cyt:Został usunięty dlatego, źe mi się nie podobał. , tak proste sformułowanie odpowiedzi na moje pytanie odnośnie usunięcia tematu jak na twój sposób wypowiadania się na tematy to zbyt mało "Męźczyzna myśli głową, a kobieta sercem i być moźe ma to coś wspólnego z ich anatomią.".Myślę źe jesteś na tyle inteligentny,źe zrozumiesz wstawki w formie cytatów jakie wstawiałem.Oczywiście dziękuję za szybką odpowiedz (Twoją),muszę kończyć bo idę na 22 do pracy czekam na odpowiedz Rabinie.A tak apropo wiesz co znaczy Rabin?Czy moźe masz coś wspólnego z ekipą która stoi na czele naszego kraju.Pozdrawiam
Rebe:Został usunięty dlatego, źe mi się nie podobał.
A to Rebe bandyta. :wink:
Widac bylo, ze to fotomontarz.
Brawo Rebe! :wink:
Mnie rowniez sie nie podobal..
Mnie rowniez sie nie podobal..
Został usunięty dlatego, źe mi się nie podobał.
Wszelkie pretensje prosze iwęc kierować wyłącznie pod moim adresem.
Zaś co do uzasadnienia :
Jeźeli w 3 składnych zdaniach potrafisz napisać czemu takie , watpliwej jakości, ciekawostki mają słuźyć i to uzasadnienie bedzie się kupy trzymało to nie tylko rozwaźę przywócenie tego topicu, ale nawet Cię przeproszę za ocenzurowanie.
Wszelkie pretensje prosze iwęc kierować wyłącznie pod moim adresem.
Zaś co do uzasadnienia :
Jeźeli w 3 składnych zdaniach potrafisz napisać czemu takie , watpliwej jakości, ciekawostki mają słuźyć i to uzasadnienie bedzie się kupy trzymało to nie tylko rozwaźę przywócenie tego topicu, ale nawet Cię przeproszę za ocenzurowanie.
Strona 1 / 1