usuniecie windowsa

Witam!
Mam zainstalowanego windowsa XP na dwóch partycjach. Tego drugiego instalowałem kiedys źeby móc naprawić pierwszego:)Teraz pozostał problem wyboru przy uruchomieniu komputera który system ma sie załadować. klikanie na ten własciwy moźe sie po kilku dniach znudzić:) Czy jest sposób usuniecia windowsa z partycji tak źeby podczas uruchamiania komputer nie pytał który system załadować????

Odpowiedzi: 4

Bobi:
Przyklejony temat o boot.ini przeglądnąć wypada.

Pojąłem. Dzięki
remo_78
Dodano
06.11.2005 10:23:24
ewka:

:P jezeli chcesz usunac go całego z dysku D:/ zrob w Biosie format :wink:

Co prawda jestem na tyle stary, by pamiętac BIOS–y z opcją formatowania niskopoziomowego dysków, ale i one nie umiały dokonać tej operacji dla wybranej partycji jednego dysku.
ewka – ciut rozwagi w tym co piszesz, bo ..ściereczki do czyszczenia monitora mi się kończą.
Rebe
Dodano
05.11.2005 19:32:42
remo_78:
Witam!
Mam zainstalowanego windowsa XP na dwóch partycjach. Tego drugiego instalowałem kiedys źeby móc naprawić pierwszego:)Teraz pozostał problem wyboru przy uruchomieniu komputera który system ma sie załadować. klikanie na ten własciwy moźe sie po kilku dniach znudzić:) Czy jest sposób usuniecia windowsa z partycji tak źeby podczas uruchamiania komputer nie pytał który system załadować????

ewka
Dodano
05.11.2005 19:26:50
remo_78:
Witam!

ewka
Dodano
05.11.2005 19:26:50
remo_78
Dodano:
05.11.2005 12:48:57
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1