Usuniecie programu
Witam, mam nastepujacz problem na komputerze byl zainstalowany program i jakas zdolna bestia zamiast go usuna w Panelu sterowania usnela mu pliki.Jak moge go teraz odinstalowac jak nie ma plikow? a jest w rejestrze i w dodaj/usun.(jak usuwam przez dodaj/usun wyskakuje blad, nie mam instalki tego programu wiec nie moge naprawic)
Odpowiedzi: 10
moźe kiedyś dorównam w jakimś stopniu do waszej wiedzy, a bardzoo bym tego chciał, Pozdrawiam i prosze nie denerwujcie sie tym moim pisanie postaram sie poprawic
Tak samo jak Twoje pisanie moźe – w większosci przypadków – i nie zaszkodzi, ale i nie pomoźe.
Ot takie zwyczajne lanie wody dla samego faktu. Zdąrzyliśmy się przyzwyczaić.
Ot takie zwyczajne lanie wody dla samego faktu. Zdąrzyliśmy się przyzwyczaić.
jak nie sprawdzi to sie nie dowie, pewnie ze uźycie programów do czyszczenie rejestru bedzie lepszym rozwiązaniem, ale to nie znaczy ze to ma czemuś zaszkodzić ;)
SDM:
przejdz do start–> uruchom–> regeditHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
gdzie znajdz wpis do programu, którego usun a nastepnie zresetuj kompa
I jesteś pewny, źe to usunie wszystko co program pozostawił w rejestrze ??
przejdz do start–> uruchom–> regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
Więc robótki ręczne w rejestrze Cię czekają, moźesz się np. RegCleanerem wspomóc.
Nie bo to jest program tylko dla dilerów okien i moge sie załozyc ze nigdzie w necie go nie znajdziesz.
A sciągnąc nie potrafisz ?
Jak nie, to w archiwum masz jak pozbyć sie wpisów z D/U
Jak nie, to w archiwum masz jak pozbyć sie wpisów z D/U
nie mam instalki tego programu wiec nie moge naprawic
Zainstalować na nowo – tedy wywalić z dodaj / usuń
Strona 1 / 1