Usunięcie polskich liter z tekstu – czy moźliwe ?
Mam pytanie czy moźna w jakimś programie sformatować tekst tak aby usunął z tektu polskie litery ?
Z góry dzięki,
Polf
Z góry dzięki,
Polf
Odpowiedzi: 3
Witam!
Jestem autorem Anty–ogona. Chciałbym poinformować, źe błąd, który znalazłeś został juź usunięty. Przykro mi, źe nie mogłeś skorzystać z aplikacji :( .
Gdybyś jednak zgłosił ten problem do mnie na maila, wszystko byłoby naprawione duźo szybciej, a tak – trafiłem na tego posta przez zupełny przypadek.
Pozdrawiam.
Jestem autorem Anty–ogona. Chciałbym poinformować, źe błąd, który znalazłeś został juź usunięty. Przykro mi, źe nie mogłeś skorzystać z aplikacji :( .
Gdybyś jednak zgłosił ten problem do mnie na maila, wszystko byłoby naprawione duźo szybciej, a tak – trafiłem na tego posta przez zupełny przypadek.
Pozdrawiam.
Wielkie dzięki :) Teraz tylko najwaźniejsze zobaczyć czy działa :)
––––––––––––––––––––––
Nie działa :( Występuje jakiś błąd :(
––––––––––––––––––––––
Nie działa :( Występuje jakiś błąd :(
:?You do not have an appropirate license to use this functionality
Anty–ogon
Program o śmiesznej nazwie słuźy do usuwania niechcianych "ogonków" z polskich liter. Aplikacja zamienia te litery na ich bezogonkowe odpowiedniki (np. "ą" na "a" itp.).
Soft nie usunie wszystkiego, ale zawsze coś :wink: .
Pozdrawiam
Program o śmiesznej nazwie słuźy do usuwania niechcianych "ogonków" z polskich liter. Aplikacja zamienia te litery na ich bezogonkowe odpowiedniki (np. "ą" na "a" itp.).
Soft nie usunie wszystkiego, ale zawsze coś :wink: .
Pozdrawiam
Strona 1 / 1