usuniecie folderu z dysku nie da sie :(
Witam
jak chcem usunac pusty folder z dysku to mam taki komunikat nie mozna uzunac ...... Plik jest uzywany przez inna osobe lub program. prubowalem tez w trybie awaryjnym lecz nici tez nie da rady uzunac co to moze byc i jak go mam usunac ??
Lecz jak chcem go otworzyc to wyskakuje mi komunikat ze \
nie mozna uzyskac dostepu do tego folderu .
Sciezka jest za dluga
jak chcem usunac pusty folder z dysku to mam taki komunikat nie mozna uzunac ...... Plik jest uzywany przez inna osobe lub program. prubowalem tez w trybie awaryjnym lecz nici tez nie da rady uzunac co to moze byc i jak go mam usunac ??
Lecz jak chcem go otworzyc to wyskakuje mi komunikat ze \
nie mozna uzyskac dostepu do tego folderu .
Sciezka jest za dluga
Odpowiedzi: 5
Ehh pod windows 98 to nie było problemu wchodziło się do DOSa a tam to juź wszystko dało się usunać a w XP to same problemy są. Zobaczcie moźe przez programy do usuwania plików mi to kiedyś pomogło am iałem ten sam problem...
matijas i wujo – Kilka razy był topic w którym Bobi pisał jak pozbyć się takiego pliku, poszukajcie trochę.
matijas i wujo – Kilka razy był topic w którym Bobi pisał jak pozbyć się takiego pliku, poszukajcie trochę.
to nie jestem sam :shock:
ja mam podobny problem. Pusty folder na jednej z partycji. Nie mozna usunac zmienic nazwy nic. Nie moge usunac w awaryjnym. Mozesz sprobowac usunac ten folder za pomoca konsoli odzyskiwania (ja probowalem i nie dalo sie :shock:). Poczekam na dalsze wydarzenia tego topicu, moze uzyskam jakas pomoc ;)