usunąc hasła !!
Jak pozbyć sie haseł . Otóz gdy próbuje sie gdziekolwiek zalogować tam gdzie juz byłem zostaje mi podpowiedziane nie tylko LOGING ale i równiez hasło. Chodzi mi oto aby śie tego soposbu pozbyć jak to wykonąć.
Odpowiedzi: 12
hehe ubaw po pachy :lol:
Jak niewiedza ? Jaka igorancja ? Po prostu jesli dzielisz sie z nami informacja o tym ze cos tam blokujesz bo jest blokowane, to ja ciesze sie razem z Toba.
EL NINO:
To fajnie.MaatroX:
a w Outlook Expres blokowane tez mam blokowane obrazy.
nibo co cie tak cieszy? moja niewiedza czy twoje ignorancja!
To fajnie.MaatroX:
W Firefoxie wyłącz zapamiętywanie formularzy (opcje > prywatnosc > formularze)
W IE W Autouzupełnianiu odznacz teź 'Adresy sieci web'
W IE W Autouzupełnianiu odznacz teź 'Adresy sieci web'
dzieki ele nie wpełni jestem zadowolonu otóź w dalszym ciągu wyskakuje lista "Logów" (czy jak to tam sie odmienia) róznych które zostały uzyte do rejestracji, tak samo jest gdy nalezy wpisac adres e–mail.
A teraz jeszcze jedno w poczcie gdy ja otrzymuje musze wchodzić w Widok–>Zablokowane obrazy bo niewyswietlają mi sie obrazki jak to zlikwidować?
dziekuje
A teraz jeszcze jedno w poczcie gdy ja otrzymuje musze wchodzić w Widok–>Zablokowane obrazy bo niewyswietlają mi sie obrazki jak to zlikwidować?
dziekuje
MaatroX:
czy to są ustawienia czasowe czy juź na stałe?
W FF tak, w IE do tego co dodał Bobi powiem źe moźesz teź podznaczać w Autouzupełnianiu pozycje 'nazwy uźytkowników i hasła w formularzach' i 'monituj o zapisywanie haseł' – hasła powinny nie być zapamiętywane.
czy to są ustawienia czasowe czy juź na stałe?
W Firefox Narzedzia >> Opcje >> Prywatność
W IE, Panel strowania >> Opcje internetowe >> Zawartość >> Autouzupełnianie, tam czyścisz dane.
W rejestrze:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Protected Storage System Provider
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\IntelliForms\SPW
W IE, Panel strowania >> Opcje internetowe >> Zawartość >> Autouzupełnianie, tam czyścisz dane.
W rejestrze:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Protected Storage System Provider
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\IntelliForms\SPW
IE i Mozilla Firefox
Nazwa przeglądarki byłaby pomocna :).
W opcjach menadzera hasel czy coś w tym stylu mozna pewnie wylaczyc.
W opcjach menadzera hasel czy coś w tym stylu mozna pewnie wylaczyc.
Strona 1 / 1