ustawienie zapory systemu windows
Gdy uruchamiam komputer to wyskakuje mi komunikat ze komputer niejest chroniony przez zadną zapore. No to klikam centrum zabezpieczen... tam na zapore a potem włąćz teraz. Ale tu wyskajue komunikat.
"Przepraszamy Centrum Zabezpieczen niemoźe włączyć Zapory. Aby samemu sprubować włączyć zaporę przejdz do panelu do Apelu Zapora systemu Windows w panelu sterowania sterowania."
Ide do panelu sterowania i tam kliam tę zaporę ale tam wyskakuje kolejny komunikat
" Niemoźn wyswietkic ustawien zapory poniewarz skojaźona usługa niejest właćzaon jezeli chcesz wląćzyć kliknij tak to klikam. Pokazuje sie "trwa uruchamianie zapory sys win/ udostępnienia połączenia internetowego. a potem ze sys win niemoźe uruchomic usługi zapory sys win/ udostępnienia połączenia internetowego" (bez podania przyczyny)
Co mam zrobić w takim przypadku ?? źęby uruchomić jakąś zapore z windowsa czy windows mo wogóle jakąś taką zapore
"Przepraszamy Centrum Zabezpieczen niemoźe włączyć Zapory. Aby samemu sprubować włączyć zaporę przejdz do panelu do Apelu Zapora systemu Windows w panelu sterowania sterowania."
Ide do panelu sterowania i tam kliam tę zaporę ale tam wyskakuje kolejny komunikat
" Niemoźn wyswietkic ustawien zapory poniewarz skojaźona usługa niejest właćzaon jezeli chcesz wląćzyć kliknij tak to klikam. Pokazuje sie "trwa uruchamianie zapory sys win/ udostępnienia połączenia internetowego. a potem ze sys win niemoźe uruchomic usługi zapory sys win/ udostępnienia połączenia internetowego" (bez podania przyczyny)
Co mam zrobić w takim przypadku ?? źęby uruchomić jakąś zapore z windowsa czy windows mo wogóle jakąś taką zapore
Odpowiedzi: 4
sprawdz sobie system jakims programem antyspyware
właściwe to teraz nawet niemoge otworzyć ani services.msc ani eventvwr.msc tylko wyskakuje mi okno otwurz za pomoca
dzejcob:
w tym podglądzie zdaźen jest pare błędów właściwe to duźo czy mam je jakoś usunąć albo coś
Albo coś – trzeba usunąć źródło powstawania błędów – podaj te błędy (jak dwukrotnie klikniesz na błąd to masz tam przycisk kopiuj – uźywasz go i wklejasz do postu)
w tym podglądzie zdaźen jest pare błędów właściwe to duźo czy mam je jakoś usunąć albo coś, sprawdziłem ten stan usługi i go włączyłem ale dalej pokazuje te same komunikaty
Strona 1 / 1