ustawienia do mms
Witam
Kupiłem telefon za granicą(sagem myX–6) i chciałbym z niego wysyłać mms–y więc poszedłem do punktu (plus gsm – bo mam kartę simplus)źeby mi skonfigurowali to usłyszałem źe taki model telefonu nie był u nich dostępny i nie wiedzą jak to zrobić. Moźe wie ktoś gdzie mogę cos takiego znaleźć albo ma ktoś ten telefon i jest w plusie???
Mam jeszcze jedno pytanko nie wie ktoś jakie dzwonki i loga na niego sciągać ( bo nie ma go nigdzie wyodrębnionego ) więc mam sciągać takie wersje jak na nokię , simensa,.... czy jak ????
Kupiłem telefon za granicą(sagem myX–6) i chciałbym z niego wysyłać mms–y więc poszedłem do punktu (plus gsm – bo mam kartę simplus)źeby mi skonfigurowali to usłyszałem źe taki model telefonu nie był u nich dostępny i nie wiedzą jak to zrobić. Moźe wie ktoś gdzie mogę cos takiego znaleźć albo ma ktoś ten telefon i jest w plusie???
Mam jeszcze jedno pytanko nie wie ktoś jakie dzwonki i loga na niego sciągać ( bo nie ma go nigdzie wyodrębnionego ) więc mam sciągać takie wersje jak na nokię , simensa,.... czy jak ????
Odpowiedzi: 5
http://katalog.onet.pl/9620,kategoria.html
jeszcze jedno nie wie ktoś skąd mogę załatwić instrukcję do tego telefonu???
Hunter86:zadzwoniłem juź na BOK i uruchomiłem mms/gprs
a co z 2. pytankiem???
do drugiego pytanka to bedzie prosta odpowiedz :)
dzwonki nie wiem chyba wchodzą w SAGEMA wav, amr, chyba mid, a grafiki to normalnie jpg standard
zobacz tu www.infonokia.pl
tu
http://www.siemensc65.imn.pl
moze cos zainteresuje ciebie jak bedziesz chciał to napisz na PW moze wiecej znajde linkow aby zapełnićtelka :wink:
zadzwoniłem juź na BOK i uruchomiłem mms/gprs
a co z 2. pytankiem???
a co z 2. pytankiem???
Hunter86:Witam
Spróbuj moźe ustawienia z SAGEMA myX–5–2 ? mzoe zadziała ? :wink:
lub
Zadzwoń na BOK to moze pomoze ustawić usługę ;)
www.simplus.pl moze sie przyda
Strona 1 / 1