userzy HELP ME!

prosze was,wytlumaczcie mi punkt po punkcie jak mam nagrac plyte w Nero tak aby nie bylo przerw miedzy utworami zadnych(zeby byla plynnosc podczas odsluchwania)mam taki miksik gdzie duzo jest skitow miedzy calymi kawalkami i to wszystko tworzy calosc.
nie umiem tego nagrac.
prosze .punkt po punkcie –POMOZCIE!!
mam wersje Nero 6.0.0.23

Odpowiedzi: 8

Doktor X:
jakbym znalazl to czego szukalm to bym nie prosil uzytkowikow o pomoc.nie jestem na tym forum od wczoraj wiec regulamin nie jest mo obcy(czasem go nagne)ale nie dzisiaj.wiec jesli niesprawilo by ci to problemu to podaj link do tego tematu.

http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=21812
Teraz co dziwne temat stworzony przez ciebie :arrow:
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=13863

Wszystko po wpisaniu frazy proponowanej wczesniej przez SLAY3R'a :shock:
Bobi
Dodano
12.10.2004 23:23:17
jakbym znalazl to czego szukalm to bym nie prosil uzytkowikow o pomoc.nie jestem na tym forum od wczoraj wiec regulamin nie jest mo obcy(czasem go nagne)ale nie dzisiaj.wiec jesli niesprawilo by ci to problemu to podaj link do tego tematu.
Doktor X
Dodano
12.10.2004 23:11:26
Doktor X:
Rebe zamiast sie wymadrzac i forum zasmiecac podalbys link to tego tematu ktory rzekomo widziales.

Se dam upust.
Forum to zaśmiecają posty userów, którym się nic nie chce samemu i na gotowe czekają.
Rusz się i poszukaj sam.
Chyba Ci się ze szczetem pomyliło – moźe do jakiego FAQ–u czy innego regulaminu spojrzysz i sprawdzisz czy tam nie ma nic o obowiązku szukania odpowiedzi przed napisaniem posta ?
Rebe
Dodano
12.10.2004 20:44:51
Rebe zamiast sie wymadrzac i forum zasmiecac podalbys link to tego tematu ktory rzekomo widziales.
Doktor X
Dodano
12.10.2004 20:29:13
Teź ten topic znalazłem wpisałem w szukajce tylko 'między ścieźkami'
SLAY3R
Dodano
12.10.2004 20:06:15
Jeszcze jeden taki tytuł i ,zgodnie z zapowiedzią, topic poleci w diabły.
Tak ze 2 tygodnie temu na forum padło pytanie o nagrywaniu "bez przerw". Bądź łaskaw wykazać się umiejętnością korzystania z szukajki i poczytaj.

Update – se sprawdziłem – topic aktywny 1 października. To gdyby ktoś chciął mi gołosłowność zarzucić.
Rebe
Dodano
12.10.2004 18:41:47
no to to wiem, ale i po wylaczeniu tego sa przeskoki miedzy piosenkami a mi chodzi aby plyta tworzyla jedna calosc...
to juz bardziej zaawansowane chyba jest.
Doktor X
Dodano
12.10.2004 18:39:15
zaznaczone na obrazku
bmalz
Dodano
12.10.2004 18:30:23
Doktor X
Dodano:
12.10.2004 18:14:01
Komentarzy:
8