userenv

witam ponownie! dzieki temu forum udało mi się rozwiązać wiele problemów z kompem za co jestem bardzo wdzięczny ale na ten problem nie znalazłem nigdzie odpowiedzi otóż jest to aplikacja userenv a mianowicie komunikat:   ten komputer jest w ręcznym trybie zasad ale pliku zasad nie można odnalezć. System windows zaloguje cie bez stosowania zasad. wartosć zwracana nie można odnalezć określonego pliku. to jest komunikat wyskakujacy podczas logowania do systemu zawsze na początku jak włączam komputer co powinienem zrobić aby ten komunikat znajdujący sie w podglądzie zdarzen nie miał miejsca za pomoc z góry dziękuje i pozdrawiam.

Odpowiedzi: 1

W kluczu HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Update sprawdź wartość wpisu UpdateMode - jak ma 2 to zmień na 1
Żółty
Dodano
16.03.2007 01:08:00
  • paul78 16.03.2007 22:33:57

wielkie dzięki za pomoc pomogło mi ale połowicznie ponieważ pojawia sie zamiast tego taki zółty trójkącik z ostrzezeniem:<STRONG>system windows nie może zwolnić pliku rejestru klas plik jest ciagle używany przez inną aplikację lub usługę plik zostanie zwolniony gdy nie będzie używany </STRONG>za pomoc jeszcze raz dzięki:)

• Bobi 16.03.2007 22:45:47

Rozejrzyj się na forum za <b><span class="l">User Profile Hive Cleanup Service</span></b>

paul78
Dodano:
15.03.2007 23:39:46
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1