Urwal sie kawalek plastiku czy musze zmienic plyte glowna?!?
a wiec zlamal mi sie jeden z czterech zaczepow pod wiatrak i temperature teraz mam wysoka .Chcialem dzis kupic nowy wiatrak ale sprzedawca stwierdzil ze to mi nic nieda bo i tak musze montowac go na zaczepach,nieznam sie za bardzo na tym wiec niewiedzialem,powiedzial ze bede musial zmienic plyte glowna....czy naprwade jest to konieczne ,przez jeden centymetr plastiku taka jazda !!!!
niemozna go sklejic jakims specjalnym klejem czy cos?????
mam pentium 4 ,plyta asrock,wiatrak pentiuma
niemozna go sklejic jakims specjalnym klejem czy cos?????
mam pentium 4 ,plyta asrock,wiatrak pentiuma
Odpowiedzi: 3
demixus :
Spróbuj moźe Poxiliną.
Rozrób, obklej, uformuj i poczekaj aź załapie.
Potem sobie ja np. pomaluj i mucha nie siada.
Kiedyś kleiłem róg konsoli w samochodzie i Poxilina do dziś trzyma.
Żadne dudowne kleje nie chwytały plastkiu i to przyniosło rozwiązanie.
Spróbuj moźe Poxiliną.
Rozrób, obklej, uformuj i poczekaj aź załapie.
Potem sobie ja np. pomaluj i mucha nie siada.
Kiedyś kleiłem róg konsoli w samochodzie i Poxilina do dziś trzyma.
Żadne dudowne kleje nie chwytały plastkiu i to przyniosło rozwiązanie.
dzis wlasnie tak zrobilem zastosowalem superglu i jeszcze klej ktory ponoc nawet kamienie skleji ,dorobilem kawalek plastiku,efekt byl nawet ciekawy poczekalem 3godz zeby zastygl,zamocowalem wiatrak i bylo wszystko ok,ale tylko przez 2min i klej puscil,
fotki niestety niemam ,ale zlamal mi sie tak ze musze przykleic poziomo 0,5 cm plastiku tak zeby klamra dociskowa miala za co zachaczyc..
fotki niestety niemam ,ale zlamal mi sie tak ze musze przykleic poziomo 0,5 cm plastiku tak zeby klamra dociskowa miala za co zachaczyc..
no to spróbuj dorobić jakąś zaczepke z plastiku i ją przyklej superglu. Myśle ze to nie jest powod do wymiany plyty. Na pewno da sie ten ubytek jakos nadrobic. Moźe masz jakąś fotke jak to wygląda?
Strona 1 / 1