Urodził mi się synek :)
:D Wczoraj o 18.25 zostałem pełną gębą tatusiem. Urodził mi się synek – kawał chłopa – 57cm wzrostu :D
Oj niedługo się zacznie: Oj ojciec, ty to się nie znasz na nowych technologiach... :wink:
Oj niedługo się zacznie: Oj ojciec, ty to się nie znasz na nowych technologiach... :wink:
Odpowiedzi: 20
Gratulację !
I źeby mu zdrówko dopisywało :D
I źeby mu zdrówko dopisywało :D
Gratuluję! :D
ja równieź gratuluję
KONGRATULEJSZYN :!: :D
Szuja27:(moje tez 57cm. tyle ze dziurawiec :wink: )
widze ze nie tylko ja uzywam tego okreslenia :D :D G R A T K I i powodzenia na nowej drodze zycia :) :) :)
Gratuluję chłopie :!: :D
I dla Malucha:
Powodzenia w źyciu :!: :D
I dla Malucha:
Powodzenia w źyciu :!: :D
Gratuluje chlopie :D
Widze ze latorosl wyrasta w tym roku (moje tez 57cm. tyle ze dziurawiec :wink: )
Widze ze latorosl wyrasta w tym roku (moje tez 57cm. tyle ze dziurawiec :wink: )
Termi::D Wczoraj o 18.25 zostałem pełną gębą tatusiem. Urodził mi się synek – kawał chłopa – 57cm wzrostu :D
To musi być fajna sprawa mieć syna ;–) Gratuluję!
Gratulacje :)
Gratuluję ;–)
GRATULACJE!!!. Wychowaj go na dobrego chłopa :) Niech bedzie naszym następcą na CXP :D:D
Kurcze sami ojcowie na forum :wink:
Jak tak dalej pojdzie to zamiast pyknac pare postow to isc na spacer albo przewinać trzeba bedzie :mrgreen:
Mimo wszystko wypadało by pogratulować co niniejszym czynie :P
PS: Pilnuj syna, moze jakim świetym zostanie to i nam sie cos 6 grudnia dostanie
Jak tak dalej pojdzie to zamiast pyknac pare postow to isc na spacer albo przewinać trzeba bedzie :mrgreen:
Mimo wszystko wypadało by pogratulować co niniejszym czynie :P
PS: Pilnuj syna, moze jakim świetym zostanie to i nam sie cos 6 grudnia dostanie
Gratulacje Termi :!:
Mikołaj,tyź piknie :wink:
Mikołaj,tyź piknie :wink:
Tyz piknie :D .Termi:Będzie El...Mikołaj :wink:
P.S. Jak juz dorosnie, zostanie moderatorem na CXP :P .
Będzie El...Mikołaj :wink:
Całą ciązę miała być dziewczynka, nawet lekarz na USG napisał córka, tak źe jak połoźyli maleństwo źonie na piersi to ona mówi: "Jaka jesteś ŚLICZNNA...", a na to z drugiej strony ("odjajecznej", niewidocznej dla nas :wink: ) odzywa się głos pielęgniarki: "Na mój gust to raczej jest chłopak!"
Luzik – imię wybraliśmy juź dawno :)
Całą ciązę miała być dziewczynka, nawet lekarz na USG napisał córka, tak źe jak połoźyli maleństwo źonie na piersi to ona mówi: "Jaka jesteś ŚLICZNNA...", a na to z drugiej strony ("odjajecznej", niewidocznej dla nas :wink: ) odzywa się głos pielęgniarki: "Na mój gust to raczej jest chłopak!"
Luzik – imię wybraliśmy juź dawno :)
EL NINO:Przedstawialby sie El Jurek, El Krzysiek, El Jozio, itd ... :mrgreen: .
EL ZAQRKA, EL COGNITO i wiele, wiele innych ... ;)
Pierdzielisz Gagman. Imieniny moglby codziennie obchodzic kurna. Przedstawialby sie El Jurek, El Krzysiek, El Jozio, itd ... :mrgreen: .Gagman:gusioo:A imię juź masz ? Bo moźna coś wymyśleć na ten przykłd EL... by się nadawało ;) :mrgreen:
Termi, dziecka imieniem nie krzywdź, bo to nawet niebyłoby wiadomo kiedy imieniny ma :wink:
I gratulacje rzecz jasna...
P.S. Gratulacje. Widac ze ojciec nie spartaczyl roboty :P . A imie moge wymyslec gdyby bylo potrzebne :wink: .
gusioo:A imię juź masz ? Bo moźna coś wymyśleć na ten przykłd EL... by się nadawało ;) :mrgreen:
Termi, dziecka imieniem nie krzywdź, bo to nawet niebyłoby wiadomo kiedy imieniny ma :wink:
I gratulacje rzecz jasna...
GRATZZ
To mnie rozbawilo :D
To mnie rozbawilo :D
SLAY3R:Naciesz się nim, póki nie umie jeszcze mówić :wink:
równieź gratuluje :)